Submitted by Anonymous (not verified) on
Turneringsbetingelser_baggrund.png

Offentliggørelse af Turneringsbetingelser, Hard Cards og Turneringsguides til sæsonen 2022

Så nåede vi 1. marts dagen, hvor Dansk Golf Union offentliggør Turneringsbetingelser, Hard Cards og Turneringsguides til denne kommende sæson. Og mon ikke de sidste dages forårsfornemmelser med høj solskin, får det til at sitre i os alle for at tage hul på sæsonen?

Vi har herunder samlet alle de opdaterede turneringværktøjer her, så det er let at kigge ind i den kommende sæson for alle der ønsker det. 

 

Turneringsbetingelser

Find turnerneringsbetingelserne for DGU’s samlede turneringer her.

Er du i tvivl om hvad turneringsbetingelser er, og dit ansvar ift. at kende dem, kan du læse mere her.

 

Hard Card

Også 2022-sæsonens Hard Cards er klar. Hard Cards er standard lokalregler og udvalgte turneringsbetingelser og de bliver udleveret til hver enkelt turnering. DGU udgiver hvert år tre Hard Cards, ét til generelle turneringer (individuelle- og makkerturneringer), ét til Danmarksturneringens puljespil og ét til Holdturneringens puljespil- og mellemrundekampe.


Find det generelle Hard Card her

Find Danmarksturneringens Hard Card til puljespillet her

Find Holdturnerings Hard Card til puljespil og mellemrundekampe her

 

Turneringsguides

DGU udgiver også en række guides til turneringer. Det er primært guides til forældre og andre betydningsfulde voksne der følger børn og unge under turneringer. Afhængig af alder og niveau, er der en række forskellige roller, som man som forældre eller betydningsfuld voksen kan gå ind og tage i forbindelse med turneringsgolf, og på den måde støtte op om spillerne. Disse guides bliver udleveret til turneringerne alt efter hvilken rolle man har i den pågældende turnering. Der er tale om følgende guides:

 

Forælder-/Voksenhjælpertips

Voksenmarkørtips

Supportertips

Caddietips

 

 

Tilmelding til turneringer

Alle individuelle- og makkerturneringer åbner for tilmelding 1. april. Dog åbnes der for tilmelding til D-Tour-pakken allerede i dag. Det kan der læses mere om her.

Slutteligt kan nævnes, at tilmeldingen til årets Holdturneringen lukkede i går mandag d. 28. februar, men har man misset tilmeldingen, kan man stadig når at være med, hvis der sendes en mail til taw@dgu.org. Læs mere om Holdturneringen her