Submitted by Anonymous (not verified) on
pengesedler.jpg

Oplever klubben manglende betaling fra jeres medlemmer?

Og er I ramt af ”klub shoppere”, som løber fra regningen?

Det kan være yderst tidskrævende at skulle rykke medlemmer for manglende betaling - Især hvis man har bange anelser om, at medlemmerne hopper fra klub til klub, uden viljen til at betale.

Som et led i at hjælpe golfklubberne på vej i kampen mod dårlige betalere, har Dansk Golf Union og Intrum indgået et samarbejde med fordelagtige vilkår. Samarbejdet tilbyder hjælp til inkasso, hvor golfklubber der er medlem af Dansk Golf Union får hele 33% rabat på abonnementsprisen.

 

En løsning der virker

Inkassoløsningen bygger på et unikt koncept med inkassokonsulenter som omdrejningspunkt. Med løsningen klares opfølgning af udeståender samt inddrivelse helt automatisk, hvor udviklingen i sagerne til enhver tid kan følges via Intrums onlineportal.

De golfklubber, der på nuværende tidspunkt gør brug af konsulentinkasso, oplever samlet set en løsningsgrad på hele 80% på afsluttede inkassosager.  

 

Fokus på kommunikation

Når Intrum inddriver gælden på jeres vegne, arbejdes der samtidig for at fastholde medlemmerne i klubben. Inkassokonsulenterne besøger altid jeres kunder personligt og diskret på deres adresse, hvilket skaber en kontakt som breve og telefoniske henvendelser ikke kan generere. Konsulenterne er uddannet i kommunikationsteknik, og tager udgangspunkt i den enkeltes situation. Hermed sikres dialog i øjenhøjde.

Som klient hos Intrum har I altid mulighed for at være med til at forme dialogen, for at sikre at der kommunikeres på en måde som I er komfortable med.

 

For mere information omkring en inkassoløsning via Intrum, gå til golfklubbernes særlige side hos intrum.dk

 

Om Intrum

Intrum er Danmarks førende virksomhed inden for inkasso og kreditstyring. Intrium har lokale kontorer i 24 lande i Europa og dækker resten af verden igennem et solidt agentnetværk.

Intrum hjælper virksomheder med at blomstre ved at tilbyde løsninger designet til målbart at forbedre cash flow og langsigtet rentabilitet, og ved at tage hånd om deres kunder. En vigtig del af virksomhedens mission er at sikre at privatpersoner og virksomheder får den hjælp de behøver til at blive gældfri.