Submitted by Anonymous (not verified) on

Optimer klubbens sikkerhed, og opnå samtidig store besparelser

Dansk Golf Union har indgået samarbejde med CamVision, som hjælper Danmarks golfklubber til at sikre sig bedst muligt - til en fordelagtig pris.

CamVision er specialister indenfor videoovervågning, alarm & varesikring. Forretningen er bygget på høj faglig kompetence, personlig og nærværende service til den rigtige pris. CamVision leverer altid de bedste produkter i højeste kvalitet. Derfor er CamVision valgt som samarbejdspartner.

Samarbejdet mellem Dansk Golf Union og CamVision betyder, at klubberne modtager en særlig fordelagtig prispakke, specielt sammensat til Dansk Golf Unions medlemmer.

CamVision leverer allerede sikringsløsninger til flere golfklubber, hvor der er eksempler på, at disse har sparet op mod 50 % på sine omkostninger, ved at skifte til CamVision som sikringsleverandør.

 

Følgende fordele tilbydes til danske golfklubber:

- Sikkerhedstjek og gennemgang af sikringsløsning ved CamVision konsulent/sikringstekniker uden beregning

- Ved køb af overvågningsløsninger ydes der 6 % rabat i forhold til listepris. Mulighed for større rabat ved større løsninger

- Ved køb af alarmpakker ydes der 10 % rabat på alle monterede dele ud over grundpakken

- Ved køb af overvågning og varesikring ydes 18 % rabat på serviceaftaler i forhold til listepris

- CamVision tilbyder ydermere rabataftaler på individuelle køb af ikke herover benævnte produkter/services, eksempelvis tågesikring, dna-sikring mm.

 

Vil du vide mere om CamVision, så klik her

 

Ønsker du gennemgang af din sikringsløsning, så kontakt CamVision Salgsdirektør John Kejser på tlf. 25 97 38 38, eller på mail. jk@camvision.dk