Submitted by hkr on
D-Tour by Golfstore og Mini

Pakketilmeldingen til D-Tour Mini og D-Tour by Golfstore er åben


Nu kan I tilmelde jer årets D-Tour Mini- og D-Tour by Golfstore-pakke. Pakkerne består af deltagelse i alle årets 6 afdelinger af D-Tour Mini/D-Tour og det er muligt at tilmelde sig frem til 30. april kl. 12.
Vær dog opmærksom på at 1. afdeling spilles d. 20. april (21. april i distrikt 3). Hvis man ønsker at deltage i 1. afdeling, skal tilmeldingen ske senest fredag d. 12. april.


Tilmeld D-Tour by Golfstore-pakken  
 

Distrikt 1

D-Tour Mini

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)
 

Distrikt 2

D-Tour Mini

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)

Distrikt 3

D-Tour Mini

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)
 

Distrikt 4

D-Tour Mini

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)

Distrikt 5

D-Tour Mini

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)


 


D-Tour Mini – ny turneringsrække

D-Tour Mini er en ny del af D-Tour by Golfstore og afholdes sammen med denne turnering. Alle kan være med og det er en ideel turnering for dem, der lige er begyndt at spille golf. Det kræver nemlig hverken et handicap eller banetilladelse. 

Det betyder at alle børn og unge i Danmark nu kan spille turnering sammen. Der spilles 5 forskellige steder i Danmark 6 gange om året. Vi håber at dette vil gøre det lettere for alle klubber, at få deres børn og unge ud og spille turnering, da alle nu kan spille på de samme 6 dage, det samme sted. Som klub skal man dermed holde styr på færre spilledage/steder og ikke længere differentiere på målgrupper, handicap m.m. Alle kan kort og godt deltage i den samme turnering. 

Læs mere om D-Tour Mini her

Tilmelding i GolfBox kan ske samlet fra 1. marts eller afdelingsvist fra 1. april, og senest fredag kl. 12:00, 8 dage før den enkelte afdeling.

Pakkepris for alle 6 afdelinger: 250 kr. Køb af pakken åbner 1. marts og lukker 30. april.
Afdelingsvis: kr. 75 per afdeling.
Såvel pakketilmelding som afdelingsvis tilmelding faktureres spillerens klub.
 

Hvad er D-Tour by Golfstore?

D-Tour by Golfstore er for spillere op til og med 24 år, der har hcp. 53,9 eller lavere. D-Tour by Golfstore er en individuel turnering, bestående af 6 afdelinger i løbet af sæsonen, samt et finalespil i oktober. Turneringen er handicapregulerende og mesterrækken tæller til DGU’s ranglister.

Der spilles i tre aldersgrupper U13, U16 og U25, samt i to handicapgrupper; A-rækken HCP 53,9 - 25,1 og Mesterrækken HCP <= 25,0. I A-rækken spilles der stableford over 9 huller og i Mesterrækken spilles der Slagspil netto max. 10 slag over 18 huller. Hver afdeling afvikles 6 forskellige steder i hele landet på fastsatte spilledage.

Læs mere om D-Tour by Golfstore her

Har du spørgsmål til D-Tour by Golfstore, så skriv til Thomas Hartwich på thh@dgu.org eller ring 43 26 26 83.

 

Mere vedr. tilmeldingen

Tilmelding kan foretages af såvel spilleren selv som hjemmeklubben.

Spilleren kan tilmeldes enten D-Tour Mini (uden banetilladelse) D-Tour A turneringen (9 huller) eller D-Tour M turneringen (18 huller). Det er handicappet ved tilmeldingsfristen, der afgør hvilken række man skal deltage i.

Tilmeldingen skal ske distriktsvis. Hvis du er i tvivl om hvilket distrikt din klub tilhører kan du se det her.

Herefter er spilleren tilmeldt alle 6 afdelinger i den række og det distrikt som er valgt, og spiller som udgangspunkt i denne række hele sæsonen (alle 6 afdelinger).