Submitted by Anonymous (not verified) on
HorsholmPara.png

Paragolfspillere gratis på banen

Hørsholm Golf vil gerne være med til at give flere handicappede spillere gode golfoplevelser. Anlægget er særdeles handicapvenligt, og man valgte sidste år at stille det til rådighed for spillere med forskellige former for funktionsnedsættelse. 

Det generøse tilbud bliver gentaget i år og går ud på, at spillere som i Dansk Golf Union-regi er godkendt som paragolf-spillere ganske enkelt kan få lov til at spille banen gratis. 

 

DM i Paragolf

Involveringen i parasporten udvides yderligere idet DM i Paragolf i år vil blive spillet på Hørsholm Golf. Baneejer Peter Arendorff stiller alle faciliteter til rådighed u/b og glæder sig til at byde landets bedste paragolf-spillere velkommen den 25.-27. september. 

Dansk Golf Unions paragolfkonsulent Jesper Hviid udtaler i den forbindelse:

- Vi er meget glade for at Peter Arendorff og klubben har tilbudt at være værter for årets DGU-mesterskab. Hørsholm Golf har på mange måder vist stor interesse for paragolf. Det er første gang at DM skal afvikles i hovedstadsregionen, og Dansk Golf Union ser frem til samarbejdet med klubben omkring planlægning og afvikling af årets turnering. Vi håber og forventer at 45-50 spillere vil deltage i årets Paragolf-DM.

 

På billedet ses fra venstre baneejer Peter Arendorff, Troels Højbjerre og klubformand John Christian Langeberg. Troels er med i DGU´s paragolf-landsholdstrup og er en af favoritterne til en topplacering. (Foto: Jesper Hviid)