Submitted by hkr on
Vejen til stor bane golf R&A

R&A er vilde med “Vejen til stor bane”

Der er medvind i golfklubberne til konceptet “Vejen til stor bane”, hvor børn og unge som nye i golfsporten kan spille på den store bane fra kortere teesteder og med et mere simpelt regelsæt udarbejdet til børn og unge.

Konceptet blomstrer allerede frem i golfklubberne og en del klubber har allerede bestilt det særlige kit, der gør det muligt at markere tee 18, 27 og 36 på den store bane. Derudover bruges det også på landsplan til turneringen D-Tour Mini, hvor mange juniorer allerede har stiftet bekendtskab med konceptet.

R&A har nu også henvendt sig til Dansk Golf Union for at høre mere med henblik på at udbrede idéen til andre lande.

- Som golfsportens regelsættende organisation, mener R&A, at golfreglerne er afgørende for spillets integritet og for glæden ved at spille golf. Men at spille spillet og lære alle reglerne kan være svært for begyndere. Det er derfor, at R&A fuldt ud støtter initiativer som Dansk Golf Unions “bare spil-regler”, som introducerer spillet og reglerne for begyndere på enkel og opmuntrende vis og med fokus på, at de nye spillere skal have det sjovt, når de kommer ud på en golfbane. Vi ser det som et fuldt ud passende første trin på stigen til at blive en golfspiller med handicap og til at lære mere om golf og reglerne i vores fantastiske sport, siger Grant Moir, der er direktør for governance-området i R&A.

Vi er glade for og stolte over denne opbakning til Vejen til stor bane og kan kun opfordre endnu flere klubber til at benytte de kortere tee-steder.

 

Hvis I i klubben ønsker at bestille et teestedskit, kan I gøre det lige her

 

Du kan læse mere om Vejen til stor bane lige her