Submitted by Anonymous (not verified) on
2017_DGU_scorekortlæsning.jpg

Regelseminar: Nye regler - ny viden

Golfklubberne står foran opgaven med at få alle klubbens medlemmer opdateret eller ny-uddannet i de nye Golfregler i løbet af efteråret/vinteren 2018, så alle er klar, når de træder i kraft januar 2019.

Vi ønsker at klæde klubberne og deres regelfrivillige godt på til at klare denne forestående opgave på bedste vis. Derfor har vi planlagt en række regelopdaterings-seminarer, kaldet ”Nye regler - ny viden”, som vil blive afholdt i løbet af 2018. Seminaret skal hjælpe klubbernes regel-frivillige med at få overblik over de kommende ændringer.

 

Målgruppe for seminaret

Målgruppen for DGU’s seminarer er personer, som klubberne aktuelt eller fremadrettet ønsker skal være ansvarlige for klubbens egen rådgivning om eller undervisning i Golfreglerne.

 

Regel-ambassadører og tilmelding

Klubberne har hver især netop udnævnt en Regelambassadør, som skal have en koordinerende rolle i hele processen vedrørende de nye regler, som indføres i januar 2019. Regelambassadøren forventes sammen med klubbens administration at koordinere tilmeldingen til disse seminarer.  

Hver klub kan tilmelde max 5 personer til det enkelte seminar, og der er et max. på ca. 50 deltagere på hvert seminar, alt afhængig af afviklingstedernes størrelse. 

Der er planlagt 15 seminarer fordelt over hele landet, og de vil foregå enten lørdage eller søndage fra kl. 10-16 for at give plads nok til at gennemgå stoffet grundigt. Indholdet vil være både regelopdatering og præsentation af eksempler på DGU's planlagte undervisningsmaterialer til de nye Golfregler.

Seminarerne afholdes i april, juni, august og oktober 2018, således at alle klubber vil kunne starte deres undervisning fra efteråret 2018. Det er DGU’s korps af dommere og turneringsledere, der varetager formidlingen på seminarerne. Indholdet er det samme forår og efterår.
 

Læs om datoer og steder mm for seminaret her
 

Spørgsmål vedr. seminarerne kan rettes til kursuskonsulent Lone L. Christiansen, llc@dgu.org, og hvis der er spørgsmål vedr. indholdet på seminarerne, kontakt da venligst projektleder Ole Haag, oha@dgu.org