Submitted by Anonymous (not verified) on
Opdatering Juniorugen.png

Registrering af frivillige i forbindelse med Juniorugen 2018

Der skal lyde en stor tak alle frivillige, som har været afgørende for at afholde Juniorugen 2018. I samarbejde med C More Golf vil vi gerne belønne jeres store indsats med et 3 måneders C More Golf gavekort.

I forbindelse med dette vil vi gerne gøre opmærksom på, at klubberne skal huske at registrere sine frivillige, som har deltaget i aktiviteter i forbindelse med Juniorugen. Deadline for dette er søndag d. 16. september klokken 18. Det eneste I skal gøre, er at registrere jeres frivillige på nedenstående link, med navn og email, så de kan modtage gavekortet som belønning for deres flotte arbejde.
 

Link til registrering af frivillige


Har I haft mere end fem frivillige, der aktivt har hjulpet med Juniorugen 2018, så send en mail med navn og email på de frivillige til juniorugen@dgu.org

 

Indsend jeres faktura i forbindelse med boost på Facebook

I forbindelse med afholdelsen af Juniorugen 2018, har vi opfordret alle klubber til at booste deres Facebook opslag, for at gøre opmærksom på jeres aktiviteter. Dansk Golf Union dækker disse omkostninger op til 500 kr. Det eneste det kræver af jer er blot at I sender os fakturaen fra Facebook, så vi kan udbetale pengene. Det skal være et opslag i forbindelse med Juniorugen.

Indsend jeres faktura til Dansk Golf Union, Andreas Hartø, e-mail: aha@dgu.org inden søndag den 16. september, klokken 18.

 

Kan du ikke finde frem til fakturaen i Facebook administrationsmodulet, har vi lavet en video til at hjælpe dig på vej