Submitted by Anonymous (not verified) on
Diabetes-og-golf-DSC00048.jpg

Rekruttering med Diabetesforeningen

Lørdag den 21. maj deltog Dansk Golf Union ved Diabetesforeningens delegeretmøde i Odense, hvor redaktør Claus Thomsen fortalte om Dansk Golf Union og golfsporten.

Vores budskab var klart med en opfordring til de lokale afdelinger af Diabetesforeningen om at kontakte den lokale golfklub og få et samarbejde til gavn for begge parter.

 

Vores deltagelse bestod af et oplæg på små 10 minutter til ti små grupper á 6-16 personer.  Dette betyder, at omkring 100 repræsentanter for Diabetesforeningens lokalafdelinger lige nu har fået frisk input til, hvordan de kan arbejde videre med golf som et tilbud til deres medlemmer.

 

Flere viste stor interesse og nogle sagde med det samme, at de ville tage kontakt til en lokal golfklub og forsøge at arrangere en golfdag for diabetikere. Mange havde spørgsmål til omkostningerne ved at spille golf, og det er tydeligvis en udbredt fordom, at man skal betale dyre indskud, købe dyrt udstyr og betale høje kontingenter for at spille golf.

 

-Vi gjorde meget ud af at forklare, at klubberne meget gerne vil have nye medlemmer og har fleksible og prisoverkommelige indslusningstilbud, og at golf i det hele taget ikke behøver være en dyr sport. Derudover lagde vi vægt på, at golf er en sport, hvor man bevæger sig meget, men at man kan afpasse anstrengelser alt efter hvad man kan overkomme, fortæller Claus Thomsen.

 

Deltagere fik udleveret et faktaark om golf og Dansk Golf Union samt et eksemplar af det seneste Dansk Golf, hvor der er en stor artikel omkring motionseffekten ved at spille golf.


Læs artiklen om motion i Dansk Golf 2 her

 

ØNSKER DIN KLUB AT TILBYDE EN GOLFDAG FOR DIABETIKERE ELLER EN ANDEN FORM FOR SAMARBEJDE?

Er din golfklub interesseret i at vide mere om et samarbejde med den lokale afdeling af Diabetesforeningen kan de kontakte kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen, eller tage direkte kontakt til den lokale afdeling i Diabetesforeningen.

 

Liste over de lokale afdelinger findes her:

http://www.diabetes.dk/diabetesforeningen/kontakt/lokalforeninger.aspx