Submitted by Anonymous (not verified) on
Paragolf.png

Rekrutteringsinitiativ i Hørsholm Golf

Dansk Golf Union har indledt et samarbejde med et projekt som hedder "Sports for brains" . Det kører i regi af Elsass-fonden og har til formål at få børn og unge mennesker med CP (Spastiske lammelser) til at dyrke mere sport  - dels fordi det er sundt, dels fordi golf er et glimrende og sjovt supplement til den fysioterapi og anden form for træning, som mange børn og unge med CP får tilbudt i ungdomsårene. 

Det er Hørsholm Golf som har været så venlige at stille faciliteter, golfudstyr og træner til rådighed, så de unge kan få en god introduktion til golf. Klubbens pro Peter Jeppesen får assistance af 2 paragolf-spillere som selv har CP - Carl-Christian Alstrup fra Rungsted og Anders Brink Nielsen fra Helsingør. Der er allerede pæn interesse for arrangementet, idet der p.t. er 6 unge tilmeldt, men vi kan sagtens få plads til et par stykker mere. Så hvis du/i kender nogle unge i målgruppen, så kan de stadig nå at melde sig til. 

Det sker ved at henvende sig til DGU´s paragolf-konsulent Jesper Hviid på 40157660 eller jhv@dgu.org

Arrangementet er gratis at deltage i og finder sted i tidsrummet 10-12 lørdag den 27. april.

DGU/Elsass-fonden byder på en lille forfriskning undervejs og efter introduktionen er der mulighed for at spille nogle huller på par-3 banen. 

Adressen er Hørsholm Golf, Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

Hvis der skulle være andre golfklubber som kunne tænke sig at være med til lignende arrangementer andre steder i landet så kontakt meget gerne DGU.