Submitted by Anonymous (not verified) on
Girls Only 2021 med Emily.jpg

Se med da Emily K. Pedersen gav tilbage til pigegolfen

Den 25. september blev Girls Only Tour sæsonfinalen spillet i Køge Golfklub, og det blev en helt fantastisk dag for alle de piger der havde tilmeldt sig turneringen. Tourprofessionelle Emily K. Pedersen kom nemlig forbi og gav pigerne en ekstra oplevelse.

Se alle de gode stemningsbilleder fra dagen her

Netop stemningen og det fælles samlingspunkt turneringen Girls Only Tour har været gennem rigtig mange år for golfpigerne i Danmark, var grunden til, at Emily havde valgt at donere sin præmiesum fra 2020, hvor hun vandt den Gyldne Golfbold.

Emily Pedersen har nemlig selv som junior spillet Girls Only Tour, og netop denne turnering har betydet meget for hende. Det var også derfor, at hun valgte at støtte op om turneringen i år. Det gjorde hun ved at præmiesummen fra prisen: Den gyldne Golfbold, som hun vandt i 2020, blev doneret til Girls Only Tour. Derudover har hun også bakket op, ved at prioritere at tage tid til at komme og være med på dagen i Køge, til alle pigernes store begejstring. Til turneringen blev der også trukket lod om en hel særlig præmie, hvor tre heldige piger skal ud og spille 9 huller med hende og spise frokost bagefter i Smørum Golfklub. 

Vi du se endnu mere fra dagen i Køge Golfklub, så tag et kig på videoen (link herunder) som pigerne bag Fourball_dk, har lavet fra turneringen, som de selv deltog i.

Fourball_dk er en miniserie på blandt andet Instagram om 4 golfpigers hverdagsfortællinger. 

Se videoen her