Submitted by Anonymous (not verified) on
Juniorer spil.jpg

Sidste frist for tilmelding til DGU Juniorholdturneringen 2018

Husk at få tilmeldt hold til DGU Juniorholdturneringen inden fristens udløb på onsdag d. 28. februar.

DGU Juniorholdturneringen er en unik mulighed for klubbens juniorer for at repræsentere klubben i en hulspilsturnering og konkurrere mod jævnbyrdige juniorer fra nærliggende klubber - og måske endda ende med at blive Danmarks bedste hold!

Det er en landsdækkende holdturnering for juniorer og ynglinge. Et hold består af 3-4 spillere, og holdene møder hinanden i puljer med 3-4 hold i hver. Alle hold møder hinanden to gange, én gang på udebane og én gang på hjemmebane.

Alle med hcp. 40 eller derunder på spilledagen kan deltage og DGU opfordrer til, at alle juniorledere undersøger klubbens juniorers handicapniveau pr. 1. januar 2018, og forsøger at få så mange juniorer som muligt ud og spille denne turnering. Det er muligt at få en liste hos DGU der giver et overblik over hvilke juniorer i klubben, som kan spille denne turnering i hvilke række. Ønskes dette, sender I blot en mail til Rikke Haurvig på: rha@dgu.org

Er klubben, pga. manglende spillere, ikke i stand til at stille et helt hold, opfordres der til, at slå sig sammen med en naboklub og lave et fusionshold - enhver junior bør få tilbuddet om at deltage i denne traditionsrige turnering, hvor både golfegenskaber og venskaber udvikles.

 

Fristen for tilmelding er onsdag d. 28. februar 2018.

Tilmeld jer DGU Juniorholdturneringen her

 

Klubben faktureres 400 kr. pr. tilmeldt hold efter tilmeldingsfristens udløb.

Vi gør opmærksom på, at for sent tilmeldte hold, som efterfølgende opnår plads i turneringen, faktureres med et administrationsgebyr på kr. 250,- kr. udover holdgebyret.

 

Læs mere om DGU Juniorholdturneringen her

 

Eventuelle spørgsmål vedr. turneringen, bedes rettet til Rikke Haurvig på mail: rha@dgu.org