Submitted by Anonymous (not verified) on
Juniordrenge_sjovsommergolf.png

Sjov Sommergolf - rekruttering i børnehøjde

Mange klubber er allerede i gang med forberedelserne, og man kan stadig nå at tilmelde klubben til årets Sjov Sommergolf. 

Sjov Sommergolf er sommerferie, golf og leg. Et landsdækkende rekrutteringskoncept, hvor Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber tilbyder børn og unge at komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub. En to eller flere dage. Hvad der sker i den enkelte golfklub under Sjov Sommergolf - antallet af dage og hvilke aktiviteter der gennemføres - bestemmer klubben selv.

 

Tilmeld klubben til Sjov Sommergolf 2021 her 

Tilmeld klubben inden 1. maj, hvis I skal være sikker på at få goodiebags til alle.

 

Det koster ikke noget at være en del af Sjov Sommergolf, det eneste det kræver er, at klubben afholder en aktivitet for ikke-golfspillende børn og unge i løbet af skolernes sommerferie, uge 25-31. 

Som en del af Sjov Sommergolf får i: 

  • 25 goodiebags der kan deles ud til deltagerne (mulighed for tilkøb af flere goodiebags til indkøbspris). Tilmeld klubben senest 1. maj for at være sikre på at få goodie bags

  • Adgang til materialer der kan bruges i forbindelse med jeres aktiviteter (plakater, flyers, invitationer, videoer, billeder og meget mere)


 

Få jeres aktiviteter på Dansk Golf Unions hjemmeside

Ønsker I at Dansk Golf Union skal gøre opmærksom på jeres arrangement på Golf.dk, skal I sende en mail til sjovsommergolf@dgu.org. Skriv gerne dato og tid for jeres aktiviteter, hvordan man tilmelder sig, og vedhæft eventuelt en invitation eller et link til en hjemmeside, hvor man kan læse mere. 

 

Læs mere om Sjov Sommergolf her