Submitted by Anonymous (not verified) on
Slå et Slag for kuglerne.jpg

Slå et Slag for Kræftens Bekæmpelse

Igen i 2018 arrangerer Kræftens Bekæmpelse den store, landsdækkende velgørenhedsturnering ’Slå et Slag for kuglerne’ og jeres klub kan være med.

 

Slå et Slag for kuglerne – Mand det nytter

Kræft er fortsat den hyppigste dødsårsag blandt mænd i Danmark. Det vil vi gerne være med til at lave om på! Derfor sætter Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Dansk Golf Union fokus på mænd og kræft. De indsamlede midler går til Mand det nytter - Kræftens Bekæmpelses arbejde med mænd og kræft inden for tre hovedområder: Forskning, patientstøtte og forebyggelse.

 

Alle kan deltage i kampen om de spændende præmier

Slå et Slag for kuglerne styrker sammenholdet i golfklubben, når passionen for golf forenes med muligheden for at støtte et godt formål. Derfor er alle klubmedlemmer velkomne til at deltage i turneringen, der både kan afholdes som en klubturnering eller i klub-i-klubberne.

 

Tilmelding

Tilmeld jeres klub på slåetslag.dk, så får I en færdig turneringskasse med præmier og materialer til at afholde en anderledes og festlig turnering. Det er lige til at gå til – og hvert et bidrag tæller.

 

Læs mere om Slå et Slag for kuglerne og præmierne her:

Slå et Slag for kuglerne 2018

 turneringsbetingelserne

 

Har klubben spørgsmål kan Charlotte Jespersen, eventansvarlig for Slå et Slag hos Kræftens Bekæmpelse kontaktes på telefon 35 25 35 11 eller slaaetslag@cancer.dk

 

Vi håber, at I vil være med til at slå et slag for kampen mod kræft.