Submitted by Anonymous (not verified) on
golf_6-kopi.JPG

Smørum og Helsingør vinder DM for klubhold

DM for klubhold, Santander Divisionen, blev søndag afgjort på Horsens Golfklubs bane, og guldmedaljerne gik til to danske klubber med fornem tradition inden for elitegolf.

Helsingør Golf Clubs herrehold har tidligere vundet danmarksmesterskaber på samlebånd, mens Smørum Golfklub er anerkendt som Danmarks måske fineste rugeplads for kvindelige talenter.

I dag var der byttet en smule om på kønsrollerne, da Helsingørs damer vandt guld efter en finalesejr på 8-4 over Aalborg, mens Smørums herrehold gjorde det af med Søllerød i finalen med cifrene 13-5.

Smørums guldherrer er: Mads Laage, Marcus Helligkilde, Jens Kristian Thysted, Victor Østerby, Lasse Vad, Nicolaj Søberg og Frederik Tøttenberg.

- Vi har været helt nede og vende i 2. division, og nu er vi her. Vi har fået en bred trup, hvor der er mange, der spiller ret fint, siger Marcus Helligkilde, der spiller på challengetouren og måske er Smørums største profil lige nu.

Helsingørs gulddamer er: Olivia Grønborg, Kajsa Landström, Anna Høybye Schmidt, Mellissa Johansen og Filippa Svejstrup.

- Noget af det, der gør os anderledes fra de andre hold er, at vi har et godt sammenhold, og vi kæmper godt for hinanden, siger Anna Høybye Schmidt fra Helsingørs gulddamer.

Hos herrerne vandt Aalborg Golf Klub bronze, mens tredjepladsen hos damerne gik til Hillerød Golf Klub.