Submitted by Anonymous (not verified) on
Tagenvenmed_spilmeddag2019.png

Spil med Dagen - tilmeldingen er åben

Spil med-Dagen er Dansk Golf Unions rekrutteringskampagne i sensommeren og løber af stablen den 18. august. Hvis denne dato ikke harmonerer med golfklubbens andre aktiviteter, så bliver materialet fremstillet således, at dato kan ændres efter golfklubbens ønske.

En af de mest effektive måder at få nye medlemmer på er at aktivere klubbens egne medlemmer til at medbringe en ven i klubben. At blive taget i hånden og blive guidet af en, man kender i forvejen, baner vejen for hurtigt at kunne se sig selv som en del af klubbens fællesskab.

Derfor lægger Spil med-dagen netop op til at medlem og den golfnysgerrige skal spille sammen på dagen, og med det samme føle glæden ved golfsporten.

 

Tilmeldingslink - klik her

 

Dette får klubber, som deltager

Dansk Golf Union tilbyder gratis at opsætte og trykke 200 flyers pr. golfklub. Disse flyers er udformet som en invitation, så medlemmer kan invitere venner og bekendte til Spil med Dagen. Derudover tilbyder vi gratis Roll Up til klubhuset med budskabet om, at klubbens medlemmer skal invitere en ikke golfspiller med til Spil med Dagen.

Der kommer senere mere information om denne del, men klubben kan med fordel begynde at overveje programmet for dagen.

 

Tekstforslag til flyer:

Tag en ven med til SPIL MED DAG 2019

18. august

En lang række golfklubber holder åbent hus for alle golfinteresserede og du opfordres til at invitere en ven med på dagen og spille en runde golf sammen. Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl. Så del din glæde for golf og spil med den 18. august.

 

Læs mere om Spil med Dagen