Submitted by hkr on
Landsseminar 2021

Startskuddet til spændende udvikling på børne- og ungeområdet - sæt kryds allerede nu

Landsseminar for juniorledere og trænere 2024

Landsseminaret afholdes på Comwell Kolding søndag den 14. januar 2024, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Tilmeldingen åbner til september, hvor dagens tema offentliggøres. Men du kan allerede nu glæde dig til et spændende program med inspiration, networking og ny viden.

 

Derfor skal du deltage

Antallet af juniorer falder fortsat, og vi skal vende udviklingen. Derfor vil vi på dagen løfte sløret for en helt ny strategi for børne- og ungeområdet. Den nye strategi er et resultat af et nyt og historisk samarbejde mellem PGA og Dansk Golf Union for børne- og ungeområdet i Danmark. Strategien har det overordnede mål at få flere børn og unge til at spille golf, og samarbejdet skal sikre større fokus, engagement, motivation, samhørighed og kvalitet på børne- og ungeområdet i de danske golfklubber. 

Landsseminaret bliver således startskuddet på den nye strategi og en dag, hvor børn og unge er i fokus og hvor vi alle går hjem klogere og endnu mere engagerede og motiverede, så vi igen kan blive flere glade og golfspillende børn og unge. Med de mange nye ting på vej, håber vi at se rigtig mange af jer!
 

Mere om landsseminaret

Dansk Golf Union har gennem mange år afholdt Landsseminar for juniorledere og trænere. Dagen er for alle, der er engageret i børne- og ungdomsgolf og er en rigtig god mulighed for at lade sig inspirere af diverse oplægsholdere, men lige så vigtigt af de mange ildsjæle, som hver især har deres egne historier, ideer og erfaringer at byde ind med. 

Seminaret afholdes hvert andet år og har til formål at samle alle ansatte og frivillige, som har med børn og unge at gøre i de danske golfklubber.  

Normalt afholdes landsseminaret i november måned, men for at få flest mulig trænere med, har vi sammen med PGA valgt at placere landsseminaret i januar 2024 sammen med PGA’s årlige trænerseminar. 

Seminaret vil være et af mange kommende tiltag som vi laver i samarbejde med PGA og som begge parter ser meget frem til at dele med resten af golfdanmark. 

 

Vi glæder os til at se jer alle

De bedste hilsner fra PGA og DGU