Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag 2023.jpg

Status på Golfens Dag - klubber fik 1.450 medlemmer

Golfens Dag den 23. april gav 1.450 nye medlemmer på tværs af de 134 deltagende klubber.

Beregningen er baseret på tilbagemeldinger fra omtrent halvdelen af disse klubber.

 

- Der er lige så mange nye medlemmer som sidste år, men da flere klubber deltog i år, så har de deltagende klubber i snit fået lidt færre medlemmer end sidste år, siger Kim Uldahl, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

 

Sammenlagt har cirka 4.500 mennesker besøgt en klub på Golfens Dag. Det er 33 gæster pr. klub og stort set identisk med 2022.

Kim Uldahl fortæller, at nogle klubber har været særdeles tilfredse med, hvordan Golfens Dag gik og med de indmeldelser og gode tilbagemeldinger, de har modtaget.

Andre er blevet skuffet. Nogle klubber tæt på hovedstadsområdet afviklede Golfens Dag i silende regnvejr. Og nogle klubber fik ikke så mange gæster via leadgenerering på sociale medier, som de havde forventet.

 

- Vores nationale markedsføringskampagne har ikke fungeret tilfredsstillende. Omkring 31 procent af de gæster, der kom til Golfens Dag, havde tilmeldt sig via leadgenerering på Facebook, fortæller Kim Uldahl.

 

Sidste år gav den nationale markedsføringskampagne dobbelt så mange deltagere ved Golfens Dag.

 

- Det er helt sikkert noget, vi vil lægge vægt på i vores evaluering og vores arbejde frem mod Golfens Dag 2024, siger Kim Uldahl.

 

Han fortæller, at rigtig mange klubber i år gjorde en stor indsats for at markedsføre deres eget Golfens Dag-arrangement, og at de frivillige troppede talstærkt op og var afgørende for gode arrangementer.