Submitted by Anonymous (not verified) on
DGU_drengetrup.jpg

Stillingsopslag - Elitekoordinator (barselsvikariat)

Vores elitekoordinator går på barsel i slutningen af december 2020, og derfor søger vi nu en super kollega til et ca. 10 mdr. langt barselsvikariat.

 

Om stillingen:

Som elitekoordinator bliver du en del af Dansk Golf Unions elitestaff, som består af en sportschef, fem landstrænere samt en række eksperter. Til dagligt skal du dele kontor med sportschef Claus Mølholm og du vil referere til Dansk Golf Unions direktør Morten Backhausen.

Du er den som hver dag samler trådene mellem landstrænere, spillere og forældre. Derfor er det vigtigt, at du arbejder struktureret og har et godt overblik. Du kommer til at arbejde med stramme deadlines og har en stor berøringsflade med mange mennesker - hovedsageligt på skrift, men også i telefonen. Du skal derfor evne at kommunikere klart til forskellige interessenter - både på dansk og engelsk. 

Det er naturligvis en fordel, hvis du har et godt kendskab til golf og måske selv har stiftet bekendtskab med sporten som udøver. 

Som elitekoordinator vil dine primære opgaver bestå i den daglige administrative drift omkring vores landsholds- og elitearbejde, herunder:

  • Løbende kommunikation med de fem landstrænere, 40 landsholdsspillere og deres forældre 

  • Detailplanlægning af samlinger og træningslejre i ind- og udland, herunder indhentning af tilbud og udarbejdelse af aktivitetsbudgetter

  • Koordinering og booking af rejser i forbindelse med internationale turneringer og mesterskaber

  • Bogføring af trænernes såvel som spillernes rejsebilag

  • Samarbejde med udstyrs- og tøjleverandører omkring bestilling af nye produkter/kollektioner samt løbende udlevering til spillere/trænere og ajourføring af lagerskemaer. 

  • Opdatering af elitens aktivitetskalender med internationale turneringer og landsholds- arrangementer.

  • Generelle opdateringer af landsholdsafsnittet på danskgolfunion.dk

  • Koordinator på div. sponsorrelaterede events

 

Stillingen er som udgangspunkt tænkt som en fuldtidsstilling og løber fra perioden 4. januar til medio/ultimo oktober 2021. Dertil kommer et antal arbejdsdage (ca. 5-7) i december 2020 med overlevering og oplæring samt deltagelse på elitens årsevalueringsmøder som ligger op til juleferien. Arbejdssted: Idrættens Hus, Brøndby.

Ansøgning med kort CV skal fremsendes til Christina Dalsgaard cda@dgu.org senest d. 9. oktober 2020.

 

Om Dansk Golf Union:

Dansk Golf Union er et af Danmarks største specialidrætsforbund med flere end 150.000 aktive medlemmer. 

Vi holder til i lyse kontoromgivelser på 4. sal i Idrættens Hus i Brøndby. På kontoret er vi ca. 30 ansatte fordelt på forskellige arbejdsområder såsom administration, turnering og udvikling, bane/miljø og kommunikation. Vi arbejder professionelt og seriøst i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor stemningen er ganske uformel og afslappet.