Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfspillere.jpg

Stor interesse for at forbedre golfsportens omdømme

Over 30 klubber har tilmeldt sig Dansk Golf Unions inspirationsmøder til at forbedre omdømmet for golfsporten. DGU har i de seneste par år arbejdet målrettet på at skabe dokumentation for at synliggøre de fordele, både økonomisk og socialt, som sporten og klubberne skaber i Danmark. DGU er nu klar med en stor kampagne og aktivitet, som kan skabe den forandring og som også rummer muligheder for at skabe rekruttering af flere golfspillere.

Sammen med en række af de væsentlige interessenter inden for golfsporten (Professional Golfers Association of Denmark, Golfens Administrative Forening, Foreningen af Private Golfbaner og Danish Greenkeepers Association) indbyder DGU til en række inspirationsmøder i slutningen af september, hvor vi præsenterer projektet og giver inspiration til, hvordan klubberne kan arbejde med at forbedre deres omdømme og skabe en tættere dialog med kommunen og lokale interessenter. 

- Det er dejligt at se, at der er stor interesse for vores projekt med at forbedre golfsportens omdømme. Vi glæder os til at komme rundt til klubberne og inspirere dem til en tættere dialog med lokale interessenter. Arbejdet med omdømmet er også fokuseret på at skabe flere golfspillere og derfor har rekruttering også et særligt fokus i projektet, siger Jesper Jürgensen, kommunikationschef i Dansk Golf Union. 

Møderne foregår mellem 17.00-20.00 tre steder i landet:

  • Den 25. september i Mollerup Golf Club

  • Den 26. september i Odense Golfklub

  • Den 27. september i Idrættens Hus

 

På møderne vil kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen, fortælle om projektet og sammen med udvalgte lokale klubber give konkrete eksempler på, hvordan golfklubber vil arbejde med at forbedre deres omdømme generelt og op til kommunalvalget i november 2017, hvor der er en oplagt mulighed for at skabe opmærksomhed.

Alle møder er gratis at deltage i, og der bliver serveret en sandwich samt øl/vand, ligesom alle deltagere får udleveret materiale omkring projektet.

 

Se samlet deltagerliste

 

Der er tilmeldingsfrist den 21. september.