Submitted by Anonymous (not verified) on
KvinderOgGolf.jpg

Stor succes udløser to nye workshops om Kvinder & Golf

- Det her Kvinder & Golf er simpelthen et fantastisk koncept!
Man kan slet ikke lade være med at hygge sig og bare nyde samværet med flokken.

Når vi ser sådan en update på Facebook fra Fredericias Ritte Friis, så bekræfter det os i at vi har gang i noget rigtig godt.

Kvinder & Golf buldrer lige nu derudaf i 32 danske klubber og stemningen er helt i top.

På opfordring fra flere klubber kører vi derfor også en sensommertur med opstart i uge 33.

Om din klub allerede er i gang og du er klar på en omgang til, eller om din klub ikke nåede med i første omgang, så har vi plads til jer på programmet.

Endnu en gang byder vi på workshop, hjælp til rekruttering, hjælp til udarbejdelse af program og i det hele taget hjælp til hvad I måtte have brug for.

Vi betaler for leadgenerering på Facebook, vi giver tilskud til tasker til alle deltagere og vi kommer med masser af spændende input til jer der vil være med.

Hvis din klub er klar på en omgang "Kvinder & Golf Sensommer 2022", så er det vigtigt at I finder mindst to tovholdere, som er klar på at køre konceptet sammen med jeres træner.

Og, så er det vigtigt at I tilmelder jer til udviklingskonsulent Sarah-Cathrine Wandsø på scw@dgu.org meget hurtigt, da vi kun kører workshops på to dage denne gang.

Der vil være workshop i Idrættens Hus d. 27. juni og Fredericia Golfklub d. 28. juni.

 

Så derfor. Hvis din klub skal være med, så tilmeld jer senest mandag d. 20. juni 2022. Så kan I være sikre på at modtage hjælp til hele pakken - og modtage tasker mm til opstart.

 

I skal både tilmelde jer som klub til Sarah-Cathrine og tilmelde jer særskilt til vores workshop her