Submitted by Anonymous (not verified) on
Sommergolf_drenge.jpg

Tilmeld klubben til Sjov Sommergolf 2020

Så er det tid til at tilmelde klubben til årets Sjov Sommergolf. 

Sjov Sommergolf er et tilbagevendende rekrutteringskoncept, der henvender sig til børn. Denne målgruppe formodes at have et stort potentiale netop denne sommer, hvor mange familier formentlig fokuserer på at finde sommerferieaktiviteter inden for landets grænser. 


Tilmeld jer Sjov Sommergolf 2020 her. 


Det koster ikke noget at være en del af Sjov Sommergolf, det eneste det kræver er, at klubben afholder en aktivitet for ikke-golfspillende børn og unge i løbet af skolernes sommerferie i uge 27-32.

 

Som en del af Sjov Sommergolf får I: 

  • 25 goodiebags der kan deles ud til deltagerne (mulighed for tilkøb af flere goodiebags til indkøbspris)

  • Adgang til materialer der kan bruges i forbindelse med jeres aktiviteter (plakater, flyers, invitationer, videoer, billeder og meget mere)

 

Grundet den særlige situation, har vi valgt ikke at lave en frist for sidste tilmelding. Dog skal I som klub være opmærksom på, at der må påregnes en uges leveringstid på Goodiebags. 
 

Få jeres aktiviteter på Dansk Golf Unions hjemmeside

Ønsker I at Dansk Golf Union skal gøre opmærksom på jeres arrangement på vores hjemmeside, så send en mail til sjovsommergolf@dgu.org. Skriv gerne dato og tid for jeres aktiviteter, hvordan man tilmelder sig, og vedhæft eventuelt en invitation eller et link til en hjemmeside, hvor man kan læse mere. 
 

Læs mere om Sjov Sommergolf