Submitted by Anonymous (not verified) on
TILMELDINGSPILMEDDAG2020.png

Tilmelding til Spil med dag 2020 er åben

Erfaringerne er tydelige: det er effektivt at rekruttere nye golfspillere via egne medlemmer. Vores rekrutteringsdag Spil med-Dag bygger på disse erfaringer.

I år afholdes Spil med dag den 23. august. Aktiver jeres medlemmer til at tage en ven/veninden eller familiemedlem med på banen, og lad dem smage lidt af dét, vi elsker ved golf. 

Mange klubber vælger formatet Greensome eller Texas Scramble, som begge er gode måder at komme rundt på banen med en god oplevelse selvom man ikke har den store golf-kunnen.

Der er mange gode tip til dagen samlet i vores Spil med-Dag manual, som du finder her
https://www.danskgolfunion.dk/manualer/spil-med/2020/da/topic/indledning

 

Lidt ekstra til klubben

Klubben får mulighed for at tilvælge et ekstra skub på tilmeldingerne af gæster, idet vi vil markedsføre Spil med dagen på facebook med indhentning af interesserede emner (leads), lidt på samme måde, som vi, med gode resultateter, gjorde til Golfens Dag.

Så hvis klubben er interesseret i at Dansk Golf Union indsamler en liste med potentielle gæster, så klik feltet af i tilmeldingsformularen. Eneste krav til denne ekstra hjælp er at vi får tilsendt et link til enten jeres hjemmeside eller facebooks-side, hvor man kan læse klubbens program for dagen. Desuden skal klubben afsætte tid til at ringe eller skrive til leads, da det giver et markant bedre fremmøde.

Klubben kan evt. melde et maksimalt antal leads ind.

 

Tilmeld klubben til Spil med dag 2020

 

Vi tilbyder igen i år gratis tryk af flyers og roll-ups, som kan oprettes i Dansk Grafik System og indsendes til kue@dgu.org seneste den 24. juli 2020.