Submitted by hkr on
Vinter Tour golf

Tilmeldingsfristen til Vinter Tour II nærmer sig

Selvom vinteren banker på døren, behøver golfkøllerne ikke blive gemt væk. Den anden afdeling af årets Vinter Tour, en serie på fire turneringer til golfspillere under 25 år, spilles første weekend i december. Disse turneringer giver børn og unge mulighed for at spille golf og samtidig nyde fællesskabet i de kølige måneder. Her er alt, hvad du behøver at vide om Vinter Tour 2023/2024's anden afdeling.

En hyggelig vinterturnering

Vinter Tour har altid haft fokus på at have det sjovt, og årets udgave er ingen undtagelse. Deltagerne vil konkurrere i sjove turneringsformer og afslutte dagen med varm kakao, kage og hyggeligt samvær. Det er den perfekte måde at forblive engageret i sporten og samtidig nyde vinterens charme.

Tilmelding og afholdelse

Anden afdeling af Vinter Tour 2023 finder sted i den første weekend af december, og tilmeldingsfristen er den 24. november kl. 12.00. Der spilles fem forskellige golfbaner hver gang. Se og tilmeld dig alle afdelingerne her: 

Lør. d. 2. dec.: Greve Gk (D5)

Søn. d. 3. dec.: Sebber Kloster GK (D1)

Søn. d. 3. dec.: Silkeborg Ry Gk (D2)

Søn. d. 3. dec.: Skærbæk Mølle Gk (D3)

Søn. d. 3. dec.: Smørum Gk (D4)

 

Variation i spilformater

Vinter Tour er kendt for at tilbyde en bred vifte af spilleformater, der spænder fra stableford til sim-golf og scramble. Dette sikrer, at hver afdeling er unik, og spændingen ved at prøve nye spilformater er garanteret.

For børn og unge i alle aldre og handicap

Turneringen er åben for spillere under 25 år, uanset deres handicap. Der er to rækker; A og B, og deltagerne kan selv vælge, hvilken række de vil konkurrere i. Som udgangspunkt spilles der 18 huller i A-rækken og 9 huller i B-rækken, men dette kan ændre sig afhængigt af det valgte spilformat.

 

Lad ikke vinteren hindre dig i at nyde din golf. Tilmeld dig Vinter Tour 2023/2024.