Submitted by Anonymous (not verified) on
diabetes.jpg

Tjen penge til klubben via Diabetesforeningens landsindsamling

Golfklubber i Danmark kan hjælpe Diabetesforeningen med at skaffe flere indsamlere til landsindsamlingen søndag den 11. juni og samtidig tjene penge til klubben.

Diabetesforeningen og Dansk Golf Union (DGU) har indgået et samarbejde, der skal skabe aktiviteter mellem golfklubber og diabetesforeningens lokalforeninger. Samarbejdet skal bl.a. ske i forbindelse med DGU's store rekrutteringsaktivitet, Golfens Dag, den 30. april og ved Diabetesforeningens årlige landsindsamling, som i år foregår den 11. juni. Der er en særlig gulerod for de golfspillere og golfklubber som vælger at hjælpe Diabetesforeningen med landsindsamlingen.  De golfklubber, der hjælper med indsamlingen, tjener penge til klubben, idet 15 procent af de midler, som den enkelte golfklub indsamler, går til klubben selv.

- Der er et stort sammenfald i interesser mellem Dansk Golf Union og Diabetesforeningen. Flere golfklubber er begyndt at samarbejde med Diabetesforeningens lokalforeninger. Men det er også oplagt at hjælpe hinanden så, at de lokale aktiviteter knyttes tættere sammen, og flere får kendskab til de fordele, der er i forbindelse med at dyrke motion som golf, siger Jesper Jürgensen, kommunikationschef i Dansk Golf Union.

Klubber kan læse mere og tilmelde sig her

 

Værd at vide som indsamler