Submitted by hkr on
DGU Short Game

Tre gode Short Game nyheder

DM i Short Game 2023

Det allerførste DM i Short Game har nu åbnet for tilmelding. I DM-rækken er der 48 pladser og udtagelse er laveste hcp. I A & B-rækken er der 24 pladser i hver, og her gælder først til mølle. Turneringen afholdes i Odense Eventyr GK søndag d. 1. oktober. Læs mere om turneringen og reserver din plads i turneringen via dette link

 

Short Game baneopsætning: se den nye video  - nu kan alle kan være med

Nu kan du ved selvsyn se, hvordan DGU Short Game banens 8 øvelser sættes op. Det er så nemt, at det er noget alle kan finde ud af. Banen kan sættes op på ca. 10 min. og pilles ned endnu hurtigere, hvis I da ikke bare lader den stå lidt til glæde for jeres medlemmer.

Se den nye video med baneopsætningen her

 

Hvis I mangler short game materiale, så husk der er kampagne på Short Game tasken frem til 1. august til kun kr. 995,- inkl. moms og fragt.

Du kan læse mere om tasken her eller bestille en med det samme ved at sende en mail til taw@dgu.org

 

DGU Short Game flag

Vi har nu fået de flotte DGU Short Game flag hjem. De pryder banen, når I afholder Short Game turneringer og kan også bruges til at signalere til jeres medlemmer, når short game banen er sat op og der kan gås runder til DGU Short Game ranglisten.

Flagene kan sættes på klubbens egne flagstænger - eller I kan købe flagstænger med, hvis I ønsker det. Pris pr. flag er kr. 175,- inkl. moms og fragt. 

Læs mere om de flotte flag her