Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_OMDGU.png

Tværpolitisk golf på klippeøen/blokpolitikken bliver ophævet under Folkemødet

GOLF ER SUNDT OG GOLF ER FOR ALLE

For at markere det og for at udfordre politikere på tværs af partiskel afholder Dansk Golf Union og Diabetesforeningen en lille golfturnering "Slå et slag for Diabetessagen" under Folkemødet på Bornholm.

Alle interesserede er velkomne til at komme og kigge, når turneringen afvikles på Nordbornholms Golfklubs flotte anlæg i Rø, 15 kilometer fra Allinge. Turneringen finder sted fredag den 17. juni fra 17.30 til 19.00.

Der vil være deltagere fra både rød og blå blok, som hver vil få forstærkninger fra Dansk Golf Union og Diabetesforeningen.

- Golf har det med at få os alle til at se menneskelige ud. Så hvis man gerne vil se nogle ellers så selvsikre politikere få kam til deres hår, så skal man komme ud og se på, når politikerne spiller med i en lille runde Texas Scramble, siger Jesper Jürgensen, der er kommunikationschef i Dansk Golf Union, som også selv spiller på dagen.

Arrangementets formål er dog ikke, at politikere skal misse putts og slå skæve drives, men at sætte fokus på, at golf er en sund sport, som kan dyrkes af alle - uanset alder og ståsted i det politiske spektrum.

På dagen spiller Europa-parlamentariker Bendt Bendtsen (K) med. Det samme gør MF'erne Peter Skaarup (DF), Jeppe Jakobsen (DF) og Jeppe Bruus (S).

På fairways vil du endvidere kunne opleve Truels Schultz, formand for Diabetesforeningen, Henrik Nedergaard, administrerende direktør i Diabetesforeningen, Søren Biune, chef for marketing og fundraising i Diabetesforeningen, John Wagner, administrerende direktør for De Samvirkende Købmænd, Carsten Hæstrup fra Gudhjem Golfklub, Kim Christiansen baneejer af Rø Golfbaner og Morten Backhausen, der er direktør for Dansk Golf Union og tidligere professionel tourspiller.

Du kan følge arrangementet på Golf.dk.

KLUBBENS EGET GOLFSLAG MED POLITIKERE

Aktiviteten er velegnet til at kopiere lokalt i klubberne. Find lokalpolitikere, som spiller golf og inviter dem sammen med jeres lokale Diabetesforening. Texas Scramble er også velegnet til at kombinere med personer, som ikke spiller golf.

Du kan finde din lokale Diabetesforening her