Submitted by Anonymous (not verified) on
Pæle.png

Udformning af lokalregler 2019

DGU er klar med de nødvendige redskaber og rådgivning til de danske klubber for at få opdateret lokalreglerne til Golfreglerne 2019

 

En opsummering af overgangen til nye lokalregler herunder:

  • R&A og DGU har for at lette overgangen til de nye Golfregler offentliggjort en række forskellige Standard lokalregler, som danske klubber er velkommen til at indføre én eller flere af. Sådanne lokalregler vil være forhåndsgodkendt for 2019.

  • Alle Standard lokalregler findes i Afsnit 8 af ”Den Officielle Guide til Golfreglerne”

  • Da der er mange flere lokalregler end tidligere, har DGU udvalgt de mest brugte og skrevet et eksempel på en formulering af dem her i DGU’s eget underafsnit i ”Den Officielle Guide til Golfreglerne”

  • Da flere af Standard lokalreglerne er meget lange, har DGU samme sted offentliggjort en alternativ kortere version, som også er forhåndsgodkendt.

  • Kun en R&A Standard lokalregel eller en alternativ kortere DGU version kan som udgangspunkt bruges.

  • Ønskes godkendelse af alternative versioner, sker dette ved direkte kontakt til DGU, som ansvarlig for Golfreglerne i Danmark. 

 

At udfærdige et sæt lokalregler er således et spørgsmål om at udvælge de Standard lokalregler, der er relevante for klubben og samle dem i et sæt lokalregler:

  1. Først gennemgås klubbens lokalregler for eventuelle regler som kan fjernes. Se en liste her.

  2. Dernæst tages udgangspunkt i de resterende lokalregler og den tilsvarende Standard lokalregel indsættes. Hvis det ikke er klart, hvilken Standard lokalregel som skal bruges, så brug evt den komplette liste i Afsnit 8 eller vejledningen i Afsnit 8 af ”Den Officielle Guide til Golfreglerne” eller kontakt DGU.

  3. Herudover skal lokalreglerne øverst indeholde en oversigt over farverne på banemarkeringerne. Konsulter først Afsnit 2 i ”Den Officielle Guide til Golfreglerne”

  4. Sammensættes de nye Standard lokalregler med denne oversigt, er de nye lokalregler klar og godkendte. De skal gerne sendes ind til DGU til arkivering.

 

Enhver klub som er i tvivl om lokalreglerne for 2019 er velkommen til først at læse DGU’s FAQ og dernæst at tage kontakt til Nick Hüttel hos DGU på nih@dgu.org og/eller 21161956. Grundet mange indsendte lokalregler skal der dog beregnes en lidt længere behandlingstid end normalt.

 

Et komplet eksempel på et sæt lokalregler til inspiration for en dansk klub kan findes her