Submitted by Anonymous (not verified) on
Sideeksempel.jpg

Velkommen til Dansk Golf Unions nye hjemmeside

I denne uge har vi lanceret en ny hjemmeside, danskgolfunion.dk, som er blevet lanceret i en ny og moderniseret version.

Målsætningen med den nye hjemmeside er at sikre en mere brugervenlig præsentation af nyheder og baggrundsviden til golfklubberne og deres mange frivillige.

Hjemmesiden er skabt i et responsivt design, og det vil sige at hjemmesiden tilretter brugeroplevelsen alt efter om den ses på en computer, mobiltelefon eller tablet.

  • Vi har arbejdet længe for at sikre en god struktur, som gør det let at finde den ønskede information. I det arbejde har vi haft en god dialog med flere klubber, som er kommet med input til opbygningen af hjemmesiden. Vi håber, at de danske golfklubber og frivillige vil tage godt imod hjemmesiden. Vi vil rigtig gerne modtage både ris og ros fra klubberne. Så vil vi til gengæld love, at vi gør vores for at hjemmesiden er relevant og engagerende, siger Jesper Jürgensen, kommunikationschef i Dansk Golf Union.

Vores søgefunktion er udvidet med en filteringsmulighed som gør det nemmere at indkredse søgeresultatet, hvilket kan være en stor hjælp, især her i starten hvor mange ting ikke er på deres vante pladser.

 

Til forsiden

 

Kommentarer kan sendes til

Henriette Krøyer
Kommunikationskonsulent
Mail hkr@dgu.org.