Submitted by Anonymous (not verified) on
2017_09_05_DGU_GENREBILLEDER_0575 copy-800px (1).jpg

Vi står klar til at hjælpe dig med markedsføringen

Har din golfklub planer om at lave online markedsføring af jeres opstarts-produkter i 2023, så er det nu der skal spidses ører. Dansk Golf Union har nemlig et rigtig godt tilbud til dig: 

Vi betaler alle udgifter i forbindelse med opsætning af annoncer, drift, teknik, kampagne håndtering, leadgenerering, kontaktlister, samt hjælper med tekst og billeder til jeres egne skræddersyede kampagner. Det eneste golfklubben selv skal finansiere, er det daglige annoncebudget, som betales direkte til Facebook. Ingen yderligere driftsomkostninger. 

Annoncerne har til formål at skaffe interesserede kundeemner til jeres klub, som I efterfølgende kan kontakte. 

DGU har indgået et samarbejde med et nyt online markedsføringsbureau, hvilket betyder at alle golfklubber via DGU kan benytte deres services i forbindelse med rekruttering af nye golfspillere uden udgifter for klubben. Vi håber på den måde, at golfsporten i 2023 kan være endnu mere massivt tilstede på de sociale medier og at den enkelte golfklub kan indsamle endnu flere interesserede personer til at prøve golf og efterfølgende konvertere til nye medlemmer i klubben.

I vil som klub have en kontaktperson tilknyttet hos DGU, som vil stå til rådighed før, under og efter at jeres annonce er blevet vist på facebook.

Vi forestiller os at golfklubben vælger hvilke/hvilket produkt, som ønskes markedsført via de sociale medier og i hvilken periode. Det kunne f.eks. være:

  • 3 timers prøv golf-event til 299 kr (Et produkt vi har testet med succes i mere end 60 golfklubber)

  • Prøvemedlemskab 

  • Åbent Hus arrangement

  • Golfkørekort på en weekend

  • Prøvetræning


Et realistisk annoncebudget vil være et sted mellem 150-200 kroner om dagen i løbet af den periode klubben annoncerer et produkt eller en begivenhed. Beløbet kan også være større, hvis klubben kan håndtere flere interesserede.   

Selve kampagnen (billede, video, tekst og budskaber) aftales i tæt samarbejde mellem golfklub, DGU og marketingbureauet.

Hvis I ønsker at gøre brug af det her gode tilbud, eller hvis der er flere spørgsmål, kontakt venligst:

Morten Holst
Markedsførings- og rekrutteringskonsulent
mail: mho@dgu.org
mobil: +45 20 54 50 80