Submitted by Anonymous (not verified) on

Video til Spil med Dag er klar

Vi har fået lavet en flot video til markedsføring af Spil med Dagen på de sociale medier. Den ligger i to varianter: en kvadratisk, som er beregnet til Instagram, den anden er til Facebook.

Videoerne ligger i vores materialearkiv til Spil med Dag og kan hentes her

Er klubben mere til youtube, kan den findes her

 

Brug jeres Facebook-side som reklame for dagen

Når man slår noget op på sin klubs facebook-side, er det ikke alle følgere, der automatisk får opslaget i deres feed. Det kommer bag på mange, som kun kender Facebook fra de private opslag. For at komme længere ud til både medlemmer og andre, kan man derfor betale Facebook for at få opslaget længere ud - et såkaldt boost.

Et opslag boostes efter det er slået op. En klub med fx 500 følgere vil kunne nå omkring 8.000 personer med en post, der er boostet med eks. 500 kr.

Hver klub kan få op til 1.000 kroner i omkostningsgodgørelse efter regning til en kampagne på Facebook i forbindelse med dagen. Eneste betingelse er at klubben selv poster og booster kampagnen på Facebook. Vi hjælper meget gerne med rådgivning til målretning af kampagnen.Ønsker klubben at få de 1.000 kr. skal du sende Dansk Golf Union (til adressen eller info@dgu.org) en regning på den post som du har valgt at booste sammen med facebook fakturaen. Det skal dog være en post i forbindelse med Spil med Dag.

 

Social Media Facebook-gruppe for golfklubberne

Vi har også oprettet en Facebook-gruppe, hvor klubbernes social media-tovholdere kan dele viden og erfaringer med hinanden og hvor vi vil være behjælpelig med svar på spørgsmål og tips og tricks til brugen af sociale medier. 

Link til gruppen kan findes her.