Submitted by Anonymous (not verified) on
pengesedler.jpg

Videoguides til 5 relevante fonde/puljer

Dansk Golf Union har udarbejdet videoguides, der viser hvordan man ansøger 5 forskellige fonde/puljer.
Videoerne er lavet målrettet initiativer i forbindelse med ’Golf gavner Sundheden’, men kan I de fleste tilfælde også sagtens søges til andre ting.

Find en oversigt over videoerne herunder:

 

Relevante fonde & puljer

Der er rigtig gode muligheder for at modtage midler fra fonde og puljer til initiativer målrettet særlige målgrupper. Dette er kun en kort oversigt – der findes mange flere, som er relevante.

Vær ikke bange for at kaste dig ud i det. Det kan måske virke uoverskueligt, hvis man aldrig har prøvet at ansøge en fond/pulje, men det er nemmere end det virker til ved første øjekast.

 

DIF & DGI’s foreningspulje

En oplagt pulje at søge, med hurtig sagsbehandling og gode chancer for at opnå støtte - specielt hvis man søger 30.000 eller derunder. Vær opmærksom på, at man kun kan modtage en bevilling om året.

Læs mere her

Se videoguide her

 

Nordea Fonden – Liv i det lokale

Kan f.eks. bruges til at søge om midler til udstyr og forplejning – men ikke trænerudgifter. Forholdsvis nem pulje at søge, men med en lidt lang sagsbehandlingstid.

Læs mere her

Se videoguide her

 

Kommunale puljer

Mange kommuner har puljer, som giver tilskud til initiativer som disse. Blandt kommunerne er der naturligvis forskel på, hvad puljerne bliver kaldt, hvad de giver penge til og hvor store beløb det drejer sig om.

Læs mere på din kommunes hjemmeside

Se videoguide her

 

Velux Fonden - Aktive Ældre

Fonden giver tilskud til initiativer, hvor frivillige over 60 år (og som er gået på pension) yder en aktiv indsats - og dem findes der jo rigtig mange af i de danske golfklubber .

Læs mere her

Se videoguide her

 

Spar Nord Fonden

Støtter mange forskellige fritidsaktiviteter. Der er bestemte datoer, hvor der er ansøgningsfrist. Sammenlignet med andre, er der en del felter, der skal udfyldes.

Læs mere her

Se videoguide her