Submitted by hkr on

Voksenmarkør i U12 rækkerne

I U12-rækkerne spilles der med voksenmarkør i alle bolde. Spillere i U12-rækkerne er derfor forpligtet til ved tilmelding at navngive en voksenmarkør. Nærmere info til voksenmarkøren udsendes senest 3 dage før turneringen.
 

Hvad er en voksenmarkørs opgave?

Voksenmarkørens primære opgave er at tælle alle spillerne i boldens antal slag, så U12 spillerne kan koncentrere sig om at spille golf, samtidig med at vi sikrer at der tælles korrekt, på hvert hul. Som voksenmarkør har man selvfølgelig også et ansvar for, at alle i bolden har det godt. Du må ikke vejlede spillerne men udelukkende hjælpe med at tælle slag.

Man kommer ikke til at gå som voksenmarkør for sin egen pige eller dreng, men vi forsøger altid at lægge en plan, så man forhåbentlig kan nøjes med at gå voksenmarkør på 9 huller per runde, og derved også kan komme til at se sin egen pige eller dreng spille nogle af hullerne.

Vi har lavet en lille guide til voksenmarkører, hvor man hurtigt kan danne sig et overblik over voksenmarkørens opgaver og beføjelser. Vi anbefaler at alle voksenmarkører bruger 10 minutter på at læse den.
 

Voksen hjælp golf
Læs om at være markør for unge