Submitted by Anonymous (not verified) on
Spillere turnering.jpg

Vores anbefalinger til genåbningens fase ll er klar

Der er natten til den 16. april indgået en politisk aftale om fase II af genåbningen. Dansk Golf Union har udarbejdet nye anbefalinger gældende fra på onsdag den 21. april. Erhvervsministeriet har søndag færdiggjort de nye retningslinjer vedr. restauranter. P.t. afventer vi de endelige retningslinjer fra Kulturministeriet vedr. Idrætten og vi skriver ud, hvis noget har forandret sig i det, Kulturministeriet udsender - forventeligt i morgen.

De nationale tiltag lempes med nedenstående med betydning for blandt andet golfsporten gældende fra den 21. april:

  • Forsamlingsforbuddet hæves til 10 personer indendørs og 50 personer udendørs.

  • Der åbnes for udendørsservering på restauranter, cafeer mv. uden coronapas og arealkrav.

  • Restauranter og caféer mv. må holde åbent til kl. 23. Sidste udskænkning må ikke ske senere end kl. 22.

  • Der åbnes for indendørsservering på restauranter og cafeer mv. med forudgående bordbestilling og krav om coronapas. Arealkrav på 2 m2 pr. siddende kunde og 4 m2 pr. stående.

  • Der åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 uden coronapas. Der er forsamlingsloft på 25 personer.

  • Der åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for voksne over 70 år med coronapas og forsamlingsloft på 10 personer.

  • Hold 2 meters afstand når muligt og altid mindst 1 meter.
     

Vær særligt opmærksom på, at der ved indendørs bespisning gælder forsamlingsforbuddets begrænsninger for selskabsstørrelser. Det maksimale selskab der p.t. kan serveres for, er derfor på 10 personer. Golfklubben kan ikke arrangere en større bespisning i forbindelse med golfturneringer, men de enkelte golfspillere kan selv bestille bord i restauranten forud for runden eller efter endt spil. Ved udendørsservering kan der bespises op til 50 personer i samme selskab.

Vær også særligt opmærksom på, at der kun er åbnet for indendørsidræt (herunder ophold i foreningslokaler og brug af omklædningsrum) for ovennævnte to grupper (u. 18 og +70). Langt de fleste medlemmer vil derfor fortsat ikke kunne bruge foreningslokaler og omklædningsrum. Ligesom der fortsat ikke kan afholdes foreningsmøder som fx. bestyrelsesmøder i klubbens lokaler.

 

Se de nyeste anbefalinger her