Submitted by llc on
Golfspilleren i Centrum kursus

Webinar: Golfspilleren i Centrum og Business Intelligence

Deltag på dette webinar for at få et godt overblik over systemerne, Golfspilleren i Centrum og Business Intelligence, samt for at høre om de nyeste funktionaliteter.

Indhold:
Golfspilleren i Centrum sætter fokus på, hvad der kræves for, at golfklubben får flere positive ambassadører blandt medlemmer og gæster. Det udpeger de områder, hvor der er mulighed for forbedringer, og måler kontinuerligt på, om golfklubben udvikler sig i den ønskede retning.

Business Intelligence-systemet (BI) blev i marts 2024 opgraderet på flere områder. BI viser stadig data på to overordnede områder, nemlig medlems- og bookingdata. Det betyder, at golfklubben kan få et realtime overblik over medlemssituationen i golfklubben - og nu også hvilke medlemmer der spiller mindst, og som vi bør gøre en indsats for at få til at spille mere. Desuden kan I se belægningen af golfbanen.

På webinaret vil vi også fortælle om BI Økonomi, hvor det bliver muligt at benchmark regnskabstal mod sammenlignelige golfklubber.

 

Målgruppen for kurset er:

Alle som vil skabe sig et overblik over de to systemer og høre om de nyeste funktionaliteter. Det bliver ikke et webinar, hvor vi kommer til at analysere klubdata mm.

 

Pris & tid:

Det er gratis at deltage, og webinarerne afholdes på disse to datoer:

  • Tirsdag d. 7. maj kl. 17:00
  • Onsdag d. 8. maj kl. 10:00

Varighed: 60 min

Mathilde Risom Mathiasen

Kursus- og udviklingskonsulent
Telefon: +45
Mobil: +45 60 25 95 20
E-mail: mrm@dgu.org
Har du spørgsmål til selve indholdet på kursusindholdet, kan du kontakte udviklingskonsulent Kim Uldahl på e-mail: kue@dgu.org

Underviser

Kim Uldahl Pedersen
Michael Jürgensen