Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_OMDGU.png

Åbent hus i DGU Udviklingscentre

Så slår vi dørene op for vores Udviklingscentre i 2. kvartal, nu også for nye interesserede

Har I juniorer, der brænder du for at udvikle deres golfspil sammen med andre juniorer med samme mål, så har de muligheden for at blive en del af Dansk Golf Unions talentudviklingsprojekt.

DGU TALENTCENTRE BLIVER TIL DGU UDVIKLINGSCENTRE

2017 byder på flere ændringer for Udviklingscentrene. Først og fremmest har vi ændret navn til DGU Udviklingscentre. Derudover har vi valgt at årets 2. kvartal skal give nye interesserede golfspillere mulighed for at komme til en gratis træningssamling, for på denne måde også at finde ud af, om udviklingscentrene er noget for dem. Den åbne samling bliver en fælles samling med de deltagere der tidligere har været en del af vores talentcentre i 2015 og 2016.

Den egentlige opstart af DGU Udviklingscentre er sat til august 2017 med en tilpasning af både opbygning, struktur og indhold. Alt sammen for at optimere forholdene for de unge og deres muligheder for udvikling.

HVEM KAN DELTAGE?

Da vi ikke ønsker aktivt at foretage en egentlig selektion og dermed opstille adgangskrav, der kan medføre at vi udelukker morgendagens stjerner, afholder vi åbne hus samlinger for alle, der bare har lyst til at udvikle sig blandt ligesindede med samme mål.

Da centrene er en del af vores talentudvikling, er vi naturligvis nødsaget til - med henblik på videre deltagelse - at foretage en samlet vurdering af niveauet i forhold til alder. Men parametre som motivation, drivkraft, evnen til at modtage information, ansvar, nysgerrighed, selvstændighed - herunder evnen til selv at gå 18 huller, vil i lige så høj grad være målestok for de unges mulighed for deltagelse.

TILMELDING TIL ÅBENT HUS

Juniorer inviteres hermed til at deltage i årets første åbne samling i DGU Udviklingscentrene. Det eneste de skal gøre er, at tilmelde sig, møde op i det center, der ligger tættest på dem, være sig selv og spørge om alt det, de kan komme i tanke om. Til samlingen vil både centrets PGA træner og centerlederen byde dem velkommen og give dig den bedst tænkelige oplevelse.

LÆS MERE OG TILMELDING

Gå ind på http://danskgolfunion.dk/kurser/juniorkurser/udviklingscentre-2017 og læs mere. Her finder du også link til brug for tilmelding eller besøge udviklingscentrenes site.

 

Ønsker klubben mere information eller har spørgsmål skal du endelig kontakte Lone L. Christiansen på llc@dgu.org eller på tlf. 40422682