Submitted by Anonymous (not verified) on
dgu_backtee.jpg

BACKTEE er ny tøjsponsor for Dansk Golf Union

Den danske producent af golftøj BACKTEE skal fremover levere det tøj, som det danske landshold skal spille i.

BACKTEE og Dansk Golf Union har nemlig skrevet under på en to-årig aftale, som parterne forventer vil udvikle sig til et længerevarende samarbejde.

- Vi glæder os meget til samarbejdet med en dansk tøjpartner, som skal udvikle det tøj, som vores landsholdsspillere skal præstere i. Vi er overbevist om, at BACKTEE kan levere lige præcis den høje kvalitet, som vores mest talentfulde spillere efterspørger, udtaler Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.

Aftalen indebærer også, at en lang række frivillige i DGU-regi skal bære BACKTEE-tøj. Det drejer sig blandt andet om dommere, turneringsledere, course ratere og juniorkonsulenter.

Dermed er der tale om flere tusinde beklædningsgenstande, som BACKTEE kommer til at levere til Dansk Golf Union. Aftalens parter går nu ind i en kreativ proces for at udvikle det helt rigtige tøj.

- Vi går ind i aftalen med intention om at spille en aktiv rolle som sponsor. Vi ser stor værdi i den feedback, vi kommer til at modtage fra landsholdsspillerne. Som dansk firma ser vi oplagte muligheder for at skabe synergier med Dansk Golf Union, som vi mener står for en både seriøs og nysgerrig tilgang til sporten, siger Thomas Knudsen, direktør for BACKTEE.

BACKTEE er i forvejen stærkt involveret i Made in Denmark, blandt andet som leverandør af tøj til de utallige frivillige, der hvert år får turneringen til at glide. Selskabet ser derfor samarbejdet med landsholdet som et helt naturligt næste skridt.

Med den nye aftale sætter Dansk Golf Union punktum for en langvarig tøjaftale med Abacus.

Partnerskabet er den anden nye, store samarbejdsaftale, som Dansk Golf Union har indgået. I sidste uge forlængede Santander Consumer Bank nemlig sit hovedsponsorat af DGU.
 

Kontakt

Morten Backhausen 20 45 93 23

Thomas Knudsen 40 50 44 10