Submitted by Anonymous (not verified) on
shortgame_0001.jpg

Brønderslev Gk er vilde med Short Game

I Brønderslev Golfklub har DGU Short Game testen længe været en fast del af træningsanlægget. Banen bliver malet op hver uge og der ligger altid scorekort fremme til medlemmerne, som flittigt spiller på banen.

- Vores idé har fra starten været, at vores medlemmer - unge som ældre - skulle have adgang til Short Game banen til deres træning. Så vi har på den måde forsøgt at skabe et træningsmiljø, som ikke bare baserer sig på at slå bolde ud på driving rangen, siger Morten Hedegaard, PGA Club Pro i Brønderslev Golfklub.

 

Når Short Game banen er en fast og integreret del af træningsanlægget, så lærer flere og flere øvelserne at kende - de begynder at bruge dem og kan mærke at det bliver sjovere.

- I min faste holdtræning har jeg godt 100 medlemmer, som træner hver uge. Mine ‘Gå til golf’-ere kommer igennem testen tre gange om året og jeg baserer de efterfølgende træninger på, hvordan det er gået. Vi er altså ret vilde med testen og fortsætter med den fremover. Det gode ved den er genkendeligheden og at man direkte kan aflæse, hvor potentialet for forbedring er størst.

 


Brønderslev vinder DGU Short Game Order of Merit 2019/2020

Brønderslevs mange Short Game runder sikrede dem i 19/20 sæsonen sejren i DGU Short Game Order of Merit. Godt gået og stort tillykke med titlen.

Sæson 19/20

  1. Brønderslev  - 28.450 point

  2. Greve - 27.198 point

  3. Skovbo - 14.651

Sæsonen 20/21, som blev afsluttet i efteråret 2020, vandt Køge snævert over Greve som igen var på en flot 2. plads. Link til artikel: Køge vinder Order of Merit

Fra 1.1.2021 starter den nye 2021 sæson som først slutter sidst på året i 2021. Der kommer mere information om den nye DGU Short Game Order of Merit i starten af det nye år.

 

DGU Short Game Challenge Landsfinale 2021

Datoen for DGU Short Game Challenge Landsfinalen er sat til lørdag den 2. oktober 2021 på Korsør Golfbane - samme sted som i år. Læs mere om landsfinalen i 2020 her