Submitted by Anonymous (not verified) on
golfbox

D. 1. september 2021 ændres medlemsstatus

Som tidligere varslet bliver registreringen af medlemsstatus ændret pr. 1. september 2021. Den status vi i dag kender som “ikke unionsmedlemmer” bliver natten til den 1. september omdøbt til status “GolfBox profil”. Samtidig fratages alle muligheder for golfrelaterede registreringer på GolfBox profilen. Det samme gælder for den status, der hedder passiv, hvor det fremadrettet heller ikke bliver muligt at tilvælge rettigheder, som er tiltænkt en person som spiller golf. Det er dog væsentligt at bemærke, at scorearkiv, gruppetilknytning eller andre tidligere registrerede oplysninger fortsat vil være knyttet til den enkelte golfspillers profil.

Med andre ord, så skal alle som spiller golf i Danmark registreres som aktive golfspillere og dermed tælle med i både DIF’s og DGU’s medlemsopgørelse. Er der tale om registrering af andet/andre end aktive golfspillere kan dette ske via status som “GolfBox profil”, “Passiv” eller i op til 3 aktive måneder som “Prøvemedlem”. De tre måneder som aktiv kan være afbrudt af en kortere periode, f.eks. vintermånederne, hvor prøvemedlemskabet er inaktiv.

Alle andre golfspillere skal registreres i de aktive kategorier som fremgår af guiden. Vi håber naturligvis, at alle golfklubber vil bruge tiden frem til den 1. september til at foretage denne oprydning i registreringen, så vi fremadrettet kan have en fælles udgangspunkt for brugen af status.

I forbindelse med disse ændringer har Dansk Golf Union i samarbejde med GAF og GolfBox udarbejdet en guide, som skal hjælpe i overgangen til den nye struktur.

Se guide her