Submitted by Anonymous (not verified) on
Hverdagens Golfhelte vindere 2022.jpg

Dansk Golf Union og GF Forsikring hylder hverdagens golfhelte

Dansk Golf Union (DGU) hylder i samarbejde med GF Forsikring hverdagens golfhelte med en pris til dem, der har gjort en ekstraordinær frivillig indsats for deres golfklub.
 

Jeres frivillige gør en stor indsats for at hjælpe med at drive og udvikle golfsporten. Det kan være alt lige fra at tage godt imod nye i golfsporten, male klubhuset, arrangere junioraktiviteter, arbejde på banen, sætte den strategiske retning for golfklubben eller hjælpe til med at samle bolde op på driving rangen. 

Den store indsats, som jeres frivillige lægger i jeres golfklub, ønsker vi i Dansk Golf Union at anerkende i samarbejde med vores hovedpartner, GF Forsikring.
 

I samarbejde med GF Forsikring har vi derfor afviklet en kampagne, hvor alle har kunnet nominere en frivillig i golfsporten for deres indsats i klubben. 

Der kom mere end 130 nomineringer, hvor 12 særligt udvalgte i 2022 blev inviteret til en golfdag i Odense Eventyr Golf den 7. september med deltagelse af landsholdsspillere og landstræner.
Læs mere her
 

Kampagnen er skabt for at anerkende alle de frivillige for deres vigtige og passionerede indsats med at sikre afviklingen af golf rundt omkring på de mange danske golfbaner. 

GF Forsikring og DGU vil fortsat udvikle og afholde denne kampagne hvert år i de fremtidige år.

 

I kan læse mere om konceptet her

 

Klik på kortet og læs mere

Læs om de 12 udvalgte i 2022, som havde en god dag i selskab med landsholdsspillere og landstræner i Odense Eventyr Golf, herunder ved at klikke på ikonerne på kortet: 

 

 

Formand i Dansk Golf Union, Lars Broch Christensen, udtaler: 

- Fra DGU’s side ønsker vi at benytte dette koncept til at sætte en ekstra fokus på den store frivillige indsats som eksisterer i golfsporten. Vi er meget privilegerede med det store engagement som lægges på alle arbejdsområder i golfklubberne. Men ligesom vi har en plan for de øvrige indsatsområder i golfklubben, bør vi også fastlægge en strategi for hvordan vi fastholder og rekruttere frivillige. Dagligdagen er travl i de danske golfklubber, men vi skal huske anerkendelsen af alle dem som gør det muligt, og derved sikre det setup som er en helt central del af fundamentet i golfklubben.”

 

Få hjælp til at finde frivillige

Som en del af dette fokus på frivillighed i de danske golfklubber tilbyder DGU din golfklub hjælp til at finde de næste frivillige og ildsjæle. - Vi har fra mange golfklubber rigtig god erfaring med at sende personlige og konkrete opfordringer ud til klubbens medlemmer om deltagelse i frivilligt arbejde på mange forskellige områder, siger Michael Jürgensen som er udviklingskonsulent i DGU.

Står din golfklub og mangler frivillige? - så kontakt Michael Jürgensen som hurtigt og gratis hjælper med at finde flere frivillige hænder lokalt i golfklubben.

Læs mere om frivillighed bl.a. her

 

Kontakt information

Michael Jürgensen
Email: mij@dgu.org
Mobil: 24 41 27 34

I værktøjskassen fra DGU ligger der også hjælp og inspiration til hvordan man bedst fastholder og tiltrækker sine frivillige, formulerer sin frivillighedsstrategi på klubniveau, beskriver roller og opgaver, samt succesfulde klubcases fra andre golfklubber i Danmark.