Submitted by hkr on
Hverdagens golfhelte

Dansk Golf Union og GF Forsikring hylder også i år Hverdagens Golfhelte

Dansk Golf Union og vores hovedpartner, GF Forsikring, sætter igen i år fokus på de frivillige i golfsporten - hverdagens golfhelte. 

Sidste år modtog vi over 130 nomineringer, og 12 heldige frivillige blev udvalgt til en særlig golfdag med bl.a. træning af en landstræner, en runde golf med en landsholdsspiller, samt god mad og en masse hygge. 
Også i år ønsker vi at anerkende de mange frivillige timer, der bliver brugt i de danske golfklubber. Frivillige timer som golfklubben og alle medlemmerne har så stor gavn af. 

Derfor har vi for nogle uger siden udsendt en pakke med tre plakater med info om nomineringen, som vi håber at I vil hænge op på centrale steder i jeres klubhus, så vi får gjort så mange som muligt opmærksom på muligheden for at nominere en frivillig i lige netop jeres klub. 

Det vil også være muligt for jer at hente digitale billeder og formater på dette link: www.skyfish.com/p/danskgolfunion/hverdagensgolfhelte

Materialerne kan bruges f.eks. på hjemmesiden eller i et nyhedsbrev. I kan linke til denne side, hvor nomineringerne modtages: golf.dk/hverdagens-golfhelte

 

Giv os tilladelse til at kontakte dig

Pga GDPR-regler kan vi ikke kontakte de nominerede direkte. Vi vil meget gerne kunne fortælle om alle de dejlige og indimellem rørende beretninger om hvordan klubbernes medlemmer gør en kæmpe indsats. Vi har derfor behov for at personer, som nomineres, giver os tilladelse til at modtage mail fra os. Vi har til dette brug oprettet en side, hvor man kan give tilladelse til dette. Ja, man kan faktisk give tilladelsen selvom man (endnu?) ikke er nomineret.


Siden findes her på golf.dk

 

Få hjælp til at rekruttere frivillige

Konceptet kan måske også give anledning til at se på jeres strategi for rekruttering og fastholdelse af frivillige? Klubben er altid velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Michael Jürgensen som hurtigt og gratis hjælper med at finde flere frivillige hænder lokalt i golfklubben.

 

Kontakt information

Michael Jürgensen
Email: mij@dgu.org
Mobil: 24 41 27 34

 

Vi giver hjælp og inspiration til hvordan man bedst fastholder og tiltrækker frivillige, formulerer en frivillighedsstrategi på klubniveau, beskriver roller og opgaver, samt succesfulde klubcases fra andre golfklubber i Danmark.

Læs mere om frivillighed bl.a. her

 

Vi håber, at I har lyst til at bakke op om Hverdagens Golfhelte, så vi i fællesskab kan sprede budskabet ud så meget som muligt. 

 

På vegne af Dansk Golf Union og GF Forsikring, 

Søren Hvid 
Annonce- og partnerskabsansvarlig, Dansk Golf Union.