Submitted by Anonymous (not verified) on

De danske golfklubber holder åbent hus den 21. august

Danske golfklubber åbner dørene for alle med interesse for golf. Kom og se, om sporten er noget for dig.

Golf er hygge, golf er socialt samvær og så er det oven i købet sundt. En række danske golfklubber afholder Spil med-dag søndag 21. august. Her er der åbent hus for alle, der har lyst til at udforske golfspillet. Tanken er, at medlemmer af de danske klubber kan tage en ikke-golfspillende ven med på banen. Men man er også velkommen til at kigge forbi, selvom man ikke kender nogen i klubben.

 

Se kort over de deltagende klubber nedenfor

 

- Det er vigtigt at kunne rekruttere nye til golfsporten og derfor holder en række klubber åbent hus den 21. august, hvor interesserede kan komme forbi til en uforpligtende introduktion til sporten, siger Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.

På Spil med-dagen kan alle interesserede også få en snak med nogle af de mennesker, som allerede har forelsket sig i golfsporten - og finde ud af, om sporten kunne være noget for dem.

Spil med-dag afholdes søndag 21. august 2016 og er et landsdækkende åbent hus-arrangement, hvor en stor del af de danske golfklubber slår dørene op og inviterer alle interesserede indenfor. 

Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi, få en introduktion til spillet sammen med erfarne golfspillere i en hyggelig Texas Scramble - en matchform, hvor spillere på alle niveauer kan være med. 

C More Golf tilbyder desuden en måneds gratis streaming-abonnement til alle, som spiller med på dagen - både golfspillere og gæster. Derudover er der en stor hole-in-one præmie på højkant på tværs af de deltagende klubber. Hovedpræmien er en rejse for to personer til at overvære en afdeling af FedEx Cup'en i Boston, USA den 2. - 5. september 2016.

Læs mere om Spil med-Dagen

 

 

Marker venligst tillad alle cookies for at se dette indhold.