Submitted by Anonymous (not verified) on
P8060341.JPG

Det er tid til at afholde DGU Short Game Challenge for alle klubbens medlemmer

Så kom det gode vejr og det er tid til at afholde DGU Short Game Challenge i klubberne. Fra hver klub kan 12 spillere kvalificere sig til DGU Short Game Finalen som afholdes sammen med DM GolfSixes i Odense Eventyr Golfklub d. 19. maj.

 

Det behøver ikke at være svært:

  1. Opsæt seddel i klubhuset der inviterer til drop in challenge eller inviter via Golfbox/Golfworks
  2. Sæt banen op
  3. Lad medlemmerne komme forbi og spille banen (det tager ca. 45 min)
  4. Indrapporter scores via Golfbox til DGU

 

Husk at afholde en DGU Short Game Challenge senest d. 31. april, så jeres medlemmer kan få mulighed for at kvalificere sig til finalen og overvære det første DM i GolfSixes nogensinde.

 

DGU Short Game finalen bliver en folkefest

DGU Short Game mesterskaberne bliver en del af DM GolfSixes. Alle der kvalificerer sig til DGU Short Game finalen, inviteres således med til GolfSixes. Det betyder, at finalen spilles i et helt unikt set up fyldt med tilskuere og i professionelle rammer. Samtidig er vi stolte over at kunne præsentere flotte præmier til vinderne fra Golfino og Titleist.

Udover at deltage i DGU Short Game finalen, får deltagerne også mulighed for, at se GolfSixes på allernærmeste hold og deltage i alle de aktiviteter der bliver lavet i forbindelse med turneringen.

DM i GolfSixes, i Odense Eventyr Golfklub, bliver en stor event for hele familien. GolfSixes kender vi fra europaturens festlige udgave i 2017, hvor vores danske hold, Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard løb med sejren. DM’et byder på hulspilsmatcher med nogle af Danmarks allerdygtigste golfspillere, over seks huller med indlagte konkurrencer for længste drive, tættest hullet, birdiefest og den kendte ”shot clock”. Der er masser af interaktion mellem spillere og publikum, og udover golfen vil publikum kunne nyde forskellige aktiviteter uden for banen, det kunne være puttekonkurrencer, golfclinics med kendte golfspillere og meget mere (det endelige program er ikke offentliggjort endnu).

Klubvinderne af DGU Short Game, kan tage hele familien med og opleve det allernyeste golf har at byde på. Det er koster ikke noget at deltage.

 

Find materialer til DGU Short Game her

På ovenstående link kan I finde materialer til afvikling af DGU Short Game Challenge, f.eks. en let anvendelig guide til at opsætte banen, eller indrapportering via Golfbox, Printklare scorekort, Plakater til ophæng, diplomer til vinderne og meget mere. Vi håber at disse materialer hjælper til, at lette afholdelsen af DGU Short Game Challenge.

 

 

Lidt mere om DGU Short Game

DGU Short Game er for alle, både børn og voksne

Dansk Golf Union har længe haft et ønske om, at udvide DGU Short Game til også at inkludere seniorer. Det er blevet muligt fra sæsonen 2018 og frem, fordi vi har fået chancen for, at afvikle Short Game mesterskaberne i forbindelse med DM i GolfSixes. Således afholdes der både, en finale for juniorer og en finale for seniorer i 2018. I kan sagtens afholde DGU Short Game Challenge i klubben på to forskellige dage, én dag for juniorer og én dag for voksne. I kan også holde det samlet, det bestemmer klubben selv.

GolfSixes formatet er blevet udviklet, for at matche golf med de nye samfundsstrukturer, da turneringsformen nedsætter tiden ved golfspillet, er mere afvekslende og kan inkludere hele familien – samtidig med, at traditionerne og kvaliteten ved golf bevares. Denne filosofi harmonerer fuldstændig med DGU Short Game konceptet.

DGU Short Game skaber samvær mellem medlemmer samt udvikling og fleksibilitet for den enkelte golfspiller – tre parametre som i dag netop er afgørende for vores til- og fravalg af idræt. DGU Short Game har primært været forbeholdt de unge, men flere klubber har i de seneste år, formået at danne en kultur, hvor også den ældre del af medlemmerne deltager flittigt. Derfor er det nu også med stor glæde, at vi endelig kan tilbyde en landsdækkende turnering i DGU Short Game for voksne medlemmer.

 

Hvad er DGU Short Game?

DGU Short Game består af 8 øvelser, der tester og træner det korte spil. Øvelserne er udviklet i samarbejde med DGU’s landstrænere, og kan både bruges i konkurrencer og hyggelig leg. Derfor kan konceptet være med til at danne grobund for relationer og udvikling og herigennem øge glæden ved golfsporten.


DGU Short Game bane                                                       

Banen er enkel at opsætte, og hvis den etableres som en fast del af klubbens faciliteter, kan den skabe en base for drop-in-golf som netop øger fleksibiliteten ved golf, og kan være et godt alternativ på de dage, hvor man ikke kan nå at gå 18 huller. DGU har flere gange prøvet at opsætte banen, og dette kan gøres på ca. 15 minutter.

 

Læs mere om DGU Short Game Challenge her