Submitted by Anonymous (not verified) on
Puslespil_.png

DGU fastsætter søndag d. 4. august som spildato for udsatte kampe i Danmarksturneringen

Lørdag d. 15. juni var tordenvejret over Danmark skyld i en hel del afbrudte kampe i den 3. spillerunde i Danmarksturneringen. Rigtigt mange kampe kom heldigvis i gang igen og blev færdigspillet senere på dagen. Og rigtigt mange som ikke blev færdigspillet om lørdagen er enten allerede nu spillet færdig eller har en ny spilledato i kalenderen.

Det er super godt gået. Stor cadeau til alle jer, der har arbejdet hårdt på at få en ny aftale i stand!

Denne aftale ændres der ikke ved.

Deadlines
Deadline for at lave en aftale indbyrdes - værtsklubbens holdkaptajn og udeholdets holdkaptajn imellem - var sat til i tirsdags d. 25. juni. I nogle få tilfælde er det desværre endnu ikke lykkes at blive enige om en ny spilledato – og derfor har DGU fastsat en ny spildato søndag d. 4. august for samtlige hold, der opfylder følgende kriterier:

  1. I har ikke færdigspillet jeres holdkamp
  2. I har ikke fastsat en ny spilledato som erstatning for den oprindelige

Alle hold der opfylder begge disse 2 kriterier skal færdigspille den udsatte holdkamp søndag d. 4. august på det tidspunkt, det kan lade sig gøre i værtsklubben. Værtsklubben skal give holdene besked om tidspunktet hurtigst muligt, men senest d. 22. juli.

Det er stadig tilladt at blive enige om en anden spildato end søndag d. 4. august, hvis det er muligt. I så fald sender I en mail til taw@dgu.org med CC til begge holdkaptajner som dokumentation på jeres indbyrdes aftale. Deadline for at benytte denne ekstra mulighed er torsdag d. 1. august. Selve afviklingen af holdkampen skal stadig være senest inden næste spillerunde - dvs. senest fredag d. 16. august.

Dansk Golf Union er klar over at dette ikke er en ideel situation, men vi må følge turneringsbetingelserne, som har til formål at sikre, at alle hold har de samme vilkår og følger de samme spilleregler.

God sommer til alle!