Submitted by Anonymous (not verified) on
Jim Staffensen.jpg

DGU-formand takker af

Dansk Golf Union skal have ny formand efter sit næste repræsentantskabsmøde i marts 2019.

Jim Staffensen stopper efter at have siddet 13 år i DGU’s bestyrelse, heraf de sidste fem som formand.

- Det føles som om, det er det rigtige tidspunkt at lade nye kræfter komme til, siger Jim Staffensen, der bliver 66 år til sommer.

Hans bestyrelsesperiode er faldet sammen med en periode, hvor golf i Danmark, såvel som i andre lande, har måttet kæmpe hårdt for at holde fast i sine udøvere.

- Jeg er stolt af vores samlede arbejde med at transformere DGU til de nye rammebetingelser og vilkår, der er i idrættens verden. Golf har jo stor konkurrence fra sportsgrene som cykling, løb og fitness, hvor man også kan planlægge sport efter sin egen rytme, fortæller han.

- Jeg kommer til at savne de mange fantastiske klubformænd og bestyrelser, jeg har mødt gennem årene, fortsætter han.

Jim Staffensen føler sig overbevist om, at bestyrelsen for DGU vil arbejde videre ud af samme spor, som man har satset på de senere år.

- Klubberne er rigtig gode til at skabe den gode begyndelse og et godt klubliv, men der er behov for et øget fokus på rekruttering ikke mindst i forhold til juniorer, siger han.

Golf kommer stadig til at være en betydelig del af Jim Staffensens hverdag.

- Jeg vil om muligt prøve at slide endnu mere på hjemmebanen, siger han, der er medlem i Vestfyns Golfklub.

Han fortsætter også indenfor sporten. Han sidder i bestyrelsen for European Golf Association (EGA). Han er bestyrelsesmedlem i den fond, der driver Haarby-Hallerne, og han repræsenterer Danmarks Idrætsforbund i Sport Event Fyn.

Kontakt: Jim Staffensen, 23 31 04 59