Submitted by Anonymous (not verified) on
Instruktion3-05-800px.jpg

DGU Short Game – ny struktur på vej i 2020

Allerede i juni i år skrev vi ud, at der vil komme nogle ændringer i Short Game konceptet i 2020. 

Først og fremmest flyttes afslutningen til senere på året – den nærmere dato er ikke på plads endnu, men det bliver ikke før efter sommerferien i 2020.

Tests og mærker

I kan stadig afholde masser af Short Game tests og Short Game klubturneringer – ligesom I kan bestille mærker – alt sammen via Golfbox, som I plejer.  Men I kan ikke afholde Short Game Challenge eller ’spare testrunder op’ til en konkurrence om flest spillede runder i klubben. Ikke endnu.

Evaluering og udvikling af koncept

Planen er at fremsende en formular til evaluering af konceptet i løbet af sensommeren/ start efteråret og bruge de kolde måneder til at udvikle og justere på Short Game turneringen, så den bliver klar i en nyrevideret udgave til golfsæsonen i 2020.

Opdatering af hjemmeside info

Der står en del information om DGU Short Game på vores hjemmeside og vi er i gang med at redigere i teksterne, så de kommer up to date. Hvis I kommer i tvivl om noget eller har spørgsmål eller kommentarer, så er I altid velkommen til at tage kontakt til DGU. Se kontaktinfo længere nede.

Hvad er DGU Short Game?

Hvis din klub endnu ikke har fået etableret en Short Game bane, som medlemmer kan træne og dyste med hinanden på, så kan I læse mere om mulighederne her.

Læs mere om DGU Short Game.

Kontakt vedr. DGU Short Game:

Tanja Lewis, turnerings- & udviklingskonsulent

Mail: taw@dgu.org

Direkte tlf.: 4326 2688