Submitted by Anonymous (not verified) on
DGU_Esbjerg 15-800px.jpg

Disse herrer og drenge skal repræsentere Danmark ved EM

Dansk Golf Union har nu udtaget de 12 spillere, der skal spille for Danmark ved herre- og drenge-EM for hold i uge 28.

For herrernes vedkommende er det:

Andreas Hillersborg, Roskilde Golf Klub

August Thor Høst, Odense Eventyr Golf

Rasmus Neergaard-Petersen, Furesø Golfklub

John Axelsen, Sorø Golfklub

Hamish Brown, Aalborg Golf Klub

Alexander George Frances, Møns Golfklub

De seks skal forsøge at forsvare eller forbedre den bronzemedalje, som holdet vandt sidste år. Af bronzevinderne er det kun John Axelsen og Andreas Hillersborg, der er med på holdet i år.

- Men det er stadig et hold med mange erfaringer, jeg har udtaget. Neergaard og Frances har jo også været med tidligere, siger landstræner for herrerne Thomas Kiel Larsson.

De danske herrer har ikke været i samme stærke form som sidste år, hvor Danmark drog til EM med tre spillere blandt de 60 bedste på amatørernes verdensrangliste.

- Men jeg synes, der har været nogle spændende takter for nylig. Blandt andet ved British Amateur, hvor Frances når rigtig langt, og hvor John vinder kvalifikationen, udtaler Thomas Kiel Larsson, der også roser Rasmus Neergaard-Petersen for at slutte i top-10 ved det individuelle EM.

Han fortæller, at han vil blive skuffet, hvis ikke Danmark når blandt de sidste otte hold, der skal spille om medaljerne i den såkaldte “first flight”.

Herre-EM bliver i år spillet på Ljunghusen i Sverige, mens drenge-EM bliver spillet på Golf de Chantilly i Frankrig. Begge turneringer bliver afviklet i uge 28. Damernes og pigernes EM bliver spillet på samme tid. Her blev trupperne udtaget tidligere på ugen.

Det danske drengelandshold har også store resultater, der skal forsvares. For blot to år siden vandt Danmark drenge-EM. Nu er det imidlertid et nyt kuld af juniorspillere, der skal repræsentere Danmark.

De seks udtagne er:

Jamie Tofte Nielsen, Søllerød Golfklub

Jonas Thygesen, Randers Golf Klub

Mads Laage Hansen, Smørum Golfklub

Mikkel Kousholt Schmitt, Randers Golf Klub

Rasmus Bofill, Silkeborg Ry Golfklub

Sebastian Friedrichsen, Asserbo Golf Club


 

Kontakt: Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union, 28 89 51 39