Submitted by Anonymous (not verified) on

Drømmeresultat sender dansker til British Open

Danske Lasse Jensen kan allerede nu booke billet til Skotland, hvor verdens ældste golfturnering, The Open, afvikles fra den 14. - 17. juli på den legendariske bane Royal Troon.

Med en andenplads ved Nordea Masters i Sverige fik han nemlig en plads i feltet. Det bliver første gang, at Lasse Jensen deltager ved én af golfsportens fire største turneringer - de såkaldte majors.

- Lige nu står det klart som det største i min karriere. Det føles ret fedt, siger Lasse Jensen mandag morgen, hvor han har haft et halvt døgn til at reflektere over sin præstation.

Ved Nordea Masters satte han sig på andenpladsen alene og slog dermed etablerede verdensstjerner som svenske Henrik Stenson og engelske Lee Westwood.

Lige efter turneringen fik han overrakt et players badge, som er hans adgangstegn til British Open.

- Det var jeg lidt chokeret over. Normalt får man det først, når man ankommer til turneringen. Men til majors får man det åbenbart med det samme, siger Lasse Jensen.

 

Den 31-årige dansker ser British Open som et mesterskab af et helt særligt format - også sammenlignet med de andre majors.

- Der er noget helt særligt ved The Open, når du kigger på golfhistorie, respekt for spillet og golf som en gentleman-sport, siger Lasse Jensen, der endnu aldrig selv har været på Royal Troon.

Lasse Jensen bor i København. Han er medlem af Asserbo Golfklub og har spillet på Europatouren siden 2013.

- Lasse en "late bloomer", der stille og roligt har taget nogle fornuftige beslutninger og udviklet sig år for år i den rigtige retning, og det glæder mig, at han nu har fået prikket hul på bylden med dette topresultat. Han har bevist, at han kan håndtere presset om søndagen, og det må da give et kæmpe boost til selvtilliden. Jeg tror bestemt ikke, dette er det sidste, vi ser til ham, siger Claus Mølholm, elitechef i Dansk Golf Union

 

Kontakt:

Claus Mølholm

Elitechef i Dansk Golf Union

Mobil: 2889 5139