Submitted by Anonymous (not verified) on

Er Danmarks bedste holdkammerat fra din klub?

Prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.

Jagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Frem til 25. oktober 2015 kan man på www.fidusbamsen.dk indstille en ung i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Prisen vil blive uddelt til en ung fra en af Danmarks Idrætsforbunds foreninger, som kan glæde sig over andres præstationer, altid udviser fair play og bidrager til fællesskabet på holdet eller i træningsgruppen. Man indstiller en person ved at uploade et billede af vedkommende og svare på et spørgsmål.


Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppe inklusiv to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Så der kan blive rig mulighed for en fed træningslejr eller deltagelse ved et stort stævne i udlandet.

Hvor skal man indstille?

Indstillingen skal ske på www.fidusbamsen.dk (Facebook side)

Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 9. januar til gallashowet SPORT 2015 i BOXEN i Herning. Ville det ikke være fantastisk, hvis det blev én fra din klub, der vandt?

Del gerne opfordringen på klubbens hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier.

Forslag til tekst til klubbens egen facebook side:

Har vi Danmarks bedste holdkammerat i klubben? Indstil en dreng eller pige mellem 12 og 19 år til prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse på www.fidusbamsen.dk

Vinderen får en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner sammen med sit hold!

Link til fidus-billedet