Submitted by Anonymous (not verified) on

Få 500 kr. i hjælp til Golfens Dag på de sociale medier

Dansk Golf Union har afsat midler til at hjælpe de klubber som deltager i Golfens Dag med at reklamere for deres arrangement.

Hver klub kan få 500 kroner i omkostningsgodgørelse efter regning til en kampagne på Facebook i forbindelse med kampagnen til Golfens Dag. Eneste betingelse er at klubben selv poster og booster kampagnen på Facebook. Vi hjælper meget gerne med rådgivning til målretning af kampagnen.


Idéen med den økonomisk støtte er at hjælpe klubberne til at bruge de muligheder som Facebook giver for målrettet markedsføring af en kampagne til klubbens medlemmer og deres venner.

I februar gennemførte Dansk Golf Union en række Gåhjem-kurser om sociale medier og her deltog halvdelen af alle klubber.


- Der var stor forskel i det niveau som klubberne er på. Nogle klubber er allerede godt i gang med at bruge de sociale medier, men der er også nogle som først lige har fået oprettet deres klub på Facebook. Vi laver en stor kampagne op til Golfens Dag, hvor vi skaber grafisk materiale og videoer som klubben kan bruge. For også at gøre dem fortrolige med at målrette og booste deres posts yder vi nu også en økonomisk støtte til de klubber som gør det, siger Andreas Hartø, kommunikationskonsulent i Dansk Golf Union.

 

Det økonomiske tilskud beløber sig til 500 kroner pr. klub. Ifølge tests vil det kunne give en dækning på omkring 10 gange det antal følgere/likes som klubben har på sin facebook side. Så en klub med fx 500 følgere vil kunne nå omkring 8.000 personer med en post, der er boostet med eks. 500 kr.

Ønsker klubben at få de 500 kr. skal du sende Dansk Golf Union (til adressen eller info@dgu.org) en regning på den post som du har valgt at booste sammen med facebook fakturaen. Det skal dog være en post i forbindelse med Golfens Dag.

 

SOCIAL MEDIA FACEBOOK-GRUPPE FOR GOLFKLUBBERNE

Vi har også oprettet en Facebook-gruppe, hvor klubbernes social media-tovholdere kan dele viden og erfaringer med hinanden og hvor vi vil være behjælpelig med svar på spørgsmål og tips og tricks til brugen af sociale medier. Link til gruppen kan findes her.

 

KONTAKT
Andreas Hartø
Kommunikationskonsulent
Mail: aha@dgu.org
Mobil: 3026 0730